Nu face prostia asta! Daca sunteti prieteni foarte buni si vorbiti si va intelegeti si toate astea, nu face prostia sa te bagi intr-o relatie, poti risca, dar iti spun din propria experienta ca pierzi 2 chestii..si o prietena si o iubita... si o sa fii daramat dupa aia, nu o sa fie nimic la fel, nici glumele si nici felul de a vorbi. Incearca in alta parte daca chiar o pretuiesti ca prietena.
Ca sa vezi, trebuie sa incerci, sa-ti asumi si esecul. Daca nu indraznesti nu afli. Simplu. Chiar daca o pierzi, macar stii sa cauti alta.La despartire, nu stie nimeni ce va fi.Un barbat adevarat INDRAZNESTE! Bafta!
Gicule ai dreptate, dar cu frica si cu rusinea nu rezolvi nimic, iar vremea trece.
De asta mi-e frica, sa nu pierd prietenia pe care o am acum cu ea. Sunt sigur ca nu va mai fi asa!
Gresesti..Si ce daca pierzi o prietena? Oricum nu va fi toata viata langa tine! Insa daca o faci iubita..si merge bine. poate ajunge jumatatea ta! Daca si ea te iubeste? Am avut si eu o asemenea situatie..Baiatul pe care il iubesc avea aceeasi parere ca tine..acum eu sper in fiecare seara la el, desi stiu ca suntem doar prieteni..Oricum..gandeste-te,nu lua decizii pripite pe care sa le regreti!
Eu nu vreau sa fiu cu ea, doar pentru prietenia asta, si de ce m-am temut mai tare, fix de asta nu am scapat. Am vrut sa nu stricam prietenia, dar un prieten de al meu, i-a spus acelei fete ca o plac, eu nu voiam sa afle, pentru ca asa nu mai e aceeasi treaba, nu mai pot sa fac eu nici un fel de gest, ca ea se va gandi ca ma dau la ea. Eu i-am explicat, ca nu vreau sa fiu cu ea, doar pentru ca dupa relatie nu o sa mai fim prieteni. Acum iar nu mai stiu ce sa fac. Ajuta-ma daca poti!
Deci sa inteleg ca tii mai mult la prietenia ei..Prietenul tau nu trebuia sa se bage. Daca fata aceea te place... Oricum, daca o vrei doar ca prietena poti uita tot ce s-a intamplat si va uita si ea. Dar altadata, daca vei vrea sa mai fii cu ea nu cred ca va mai accepta. Nu sunt cel mai bun ajutor, dar fiind aceeasi situatie, am putut explica mai bine
Prefer o prietenie stransa, decat o relatie! Eu ar trebui sa ma comport la fel ca inainte acum, ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic?
Da,ai putea sa ii mai explici ca nu..si nu ..Si ca prietenul acela a mintit. Va intelege daca tine la prietenia dintre voi. Daca se va supara inseamna ca te place, dar daca nu e foarte bine.
Mutubal întreabă: