Practic ești pedofil. Spune-i că nu MAI ți la ea, până la urmă va trece peste, tipi apar mereu.
Cel mai bine e să fii sincer pe jumătate, spunându-i că nu mai merge relaţia şi că e mai bine să luaţi o pauză în care să te "gândeşti".
Ma totusi deschide bine ochii daca ea te place, iar tu ai ales sa fii cu ea de "plictiseala" cum spui tu sau din lipsa de ocupatie...totusi tu nu te-ai atasat de ea? adica nu stiu ma gandesca ca poate tu simti ceva undeva pentru ea dar nu poti sa exteriorizezi acele sentimente. Ai stat si te-ai gandit, tu zici ca nu-ti place de ea, dar timpul petrecut cu ea iti place? cand vorbiti si faceti anumite lucruri te simti bine? Adica nu stiu poate, tu inca nu stii ce vrei, sau nu stii ce simti. simplu fapt ca nu stii cum sa te desparti de ea, pune semnul de intrebare. Practic tu tii la ea dintr-un anumit punct de vedere ca altfel nu ai mai fi venit sa ne intrebi ce sa faci. Acum depinde de tine gandeste-te bine. Daca vrei sa te desparti de ea o iei fata in fata si discuti cu ea frumos, sa nu fii nesimtit.
Faptul ca ea are 17 si tu 21 nu schimba prea multe.Pari o persoana cu capul pe umeri deci spune-i ca relatia voastra nu e ceea ce iti doresti in momentul de fata si ca nu poti sta intr-o relatie doar de dragu de a sta, dar totusi eu cred ca iti va lipsi dragalasenia ei
Asta e exemplul perfect de baiat indiferent si prietena in limba dupa el(asta din cauza ca n-o placi).ar trebui sa te comporti la fel si cu cea pe care o iubesti...cu toate ca e f greu.probabil ca pe undeva exista un baiat care e innebunit dupa ea si care scrie si el ca disperatul pe TPU ca " ea e cu unu care nu tine deloc la ea si e indragostita nebuneste de el". in fine.parerea mea e sa te gandesti daca o lasi pentru ca nu se stie dupa aceea iti dai seama ca iti placea de ea.
Ii spui pur si simplu ca nu mai merge relatia. N-are sens sa cauti nu stiu ce texte ca sa ii diminuezi suferinta, pentru ca oricum n-o sa reusesti. Ea o sa sufere la fel de mult si daca ii spui "gata, nu mai merge relatia" si daca o iei cu replici de genul "stii, am avut o relatie minunata, esti o fata deosebita, dar din pacate nu esti ceea ce caut", sau cel putin asta e parerea mea.
Cred ca singura metoda prin care n-ar suferi atat de mult e sa o faci sa se supere pe tine pentru ceva si sa vrea ea despartirea, asta, desigur, in cazul in care esti dispus sa iti sacrifici orgoliul si sa te lasi parasit.
De accord cu Azure, are dreptate.Vei realiza doar cand nu va mai fi, ca-i vei duce dorul! Te iubeste, s-a atasat de tine! De ce vrei sa o ranesti? O inima franta=un suflet ranit! Eu zic sa-i mai accorzi o sansa, poate dupa un timp vei aprecia iubirea pe care ti-o ofera.
Uite de asta nu va merge relatiile tale pe viitor practic te-ai combinat cu ea din plictiseala, lipsa de ocupatie practic.invata sa iubesti daca vrei cu adevarat asta.
Cum adica sa invat sa iubesc? Adica... nu trebuie sa vina de la sine sentimentul asta?
Sa inveti sa iubesti sincer nu din lipsa de ocupatie sau plictiseala.
Pai asta ziceam, exista doar iubire sincera, la aia ma refeream. Cum sa invat sa iubesc sincer? Nu cred ca se poate invata.
Spune-i ca nu mai merge, si ca ai nevoie de un timp doar pentru tine si ca nu vrei sa se supere dar mai corect e sa-i spui acum sa fi cinstit cu ea, mai incolo sa nu fie prea tarziu. parerea mea