| ghita995 a întrebat:

Am o problema ...am 17 ani, sunt virgin. Si am vrut sa imi incep viata sexuala cu prietena mea (tot 17 are) si nu mi s.a sculat.

Adica de obicei nu am probleme, cand ne mai jucam noi asa (desi stim ca nu se va intampla nimic ba din cauza ca n. avem timp, sau suntem cu parintii acasa, sau alte cauze) n.am pic de probleme cu erectia, dar cand vine momentul sa o penetrez imi moare.
Ce as putea sa fac?...

5 răspunsuri:
| akka4 a răspuns:

Grava si trista in acelasi timp situatia ta...winking

| December a răspuns:

laughing Nu te speria. Nu e ceva neobisnuit. Probabil ca ai fost mai emotiv (ceea ce e perfect normal prima oara)winking. Si cum totul pleaca de la creier, nu ai mai avut erectie. Next time incearca sa fi-ti singuri cateva ore, sa stiti ca nu va deranjeaza nimeni si ia-o usor, cu un preludiu mai lung si incearca sa scapi de emotii.winking. Totul se va rezolva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e grava cum zice asta, e din lipsa de experienta ..frica stress eu stiu, iti faci griji, mintea contrleaza fluxul sanguin in penis.
ar trebui sa ai mai multa incredere in tine si sa fi relaxat.

| akka4 a răspuns (pentru anonim_4396):

Prietenas, cu"asta", sa te adresezi prietenilor, parintilorverisorilor, etc. tai...
In primul rand nu ma cunosti tu asa de bine sa vorbesti cu mine cu "asta".
Daca ai doar 2 cuvinte in vocabular, iti recomand sa mergi pe la scoala, poate asa iti mai inbogatesti si tu vocabularul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru akka4):

Daca mi-ai scris un roman doar pentru ca am vorbit cu "asta" esti cu capu. vezi-ti de treaba si nu lua tot in seama ca nu esti copil.