anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, am făcut sex cu o fata și nu a simțit nimic și m-am terminat în 2 minute și ma simt prost știind ca a făcut cu alții și a simțit plăcere și nu s-au terminat asa repede și a făcut cu unu care era virgin și pana și la ala a simțit plăcere. A fost prima data, o am de 13 cm. A fost prima data când am făcut.

14 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu fi suparat. Asa este la inceput. Cu timpul se va regla problema ejacularii.

| corbulalbrosu a răspuns:

In mod cert si sigur, nemultumirea fetei a fost provocata de lipsa experientei sexuale, ceea ce a afectat profund prestatia ta sexuala din toate punctele de vedere. Pana in momentul in care nu vei dobandi si insusi suficient de multa experienta sexuala, care uneori se acumuleaza in decursul unui timp de cativa ani, timp in care estenecesar sa intretii un numar cat mai mare de acte sexuale, care pe cat posibil este indicat sa fie intretinute cu una si aceeasi partenera, din nefericire pentru tine, cam pana atunci te vei confrunta in continuare cu aceleasi probleme ca si cele pe care le-ai experimentat acum. Multa sanatate!

| Violleta2022 a răspuns:

Daca incepeai cu un preludiu facut fetei, simtea si ea ceva, dar asa, sunt sanse sa nu te mai caute vreodata, daca nici macar un preludiu nu ai fost in stare sa-i oferi.

| VisovanAdi a răspuns:

Ok, nici nai avut cum s-o stimulezi dacă acțiunea a durat doar 2 min. Data viitoare trebuie neapărat să o faci să se simtă cât mai confortabilă și după ce îi dai jos hainele, întreabo dacă vrea să-i faci sex oral, dacă nu ști cum caută pe net. După ce e complet încălzită bagi și tu o labă sau dacă te întreabă dacă poate să îți facă și ea no refuza, nu o întreba tu, dacă vrea, vrea dacă nu, nu. Bun, trebuie să o faceți relaxați, nuuu. Vai să nu cumva să ne prindă cineva sau sper să nu vină ăla mai repede acasă, sex la repezeală e oribil, șiiii nu uita, plăcerea ei, e mai presus de cât a ta, și nu uita de PREZERVATIVE. Ceao și mult noroc.

Răspuns utilizator avertizat
| Goete a răspuns:

Nu te simti prost.
Data viitoare spune-i sa il aduca si pe unul cu care a simtit placere, asa poti invata de la el, va mai schimbati intre voi si vezi daca intr-adevar simte placere

| Adry05 a răspuns:

Dacă știe că a fost prima dată la tine nu cred că te judecă, așa e prima dată la băieți

| AMa19 a răspuns:

Buna. Se pot rezolva toate problemele. Prima problema, cea cu ejacularea in 2 minute, o poti controla, totul tine de mintea ta. Incearca ca in timpul actului sexual cand vezi ca incepe sa te i-a valul, sa te gandesti la altceva care nu are legatura cu ceea ce faci, insa care sa te captiveze profund. Insa daca este prima oara cand ai avut un contact sexual, stai linistit, este perfect normal. In general primul act sexual nu dureaza atat de mult ca urmatoarele. Daca vezi ca primul nu a durat prea mult, iar tipa nu este satisfacuta, mai faceti unul.
A doua problema, cu lipsa placerii, e posibil ca vaginul ei sa fie destul de adanc, tocmai de aceea sa nu simte prea mult contact fizic, insa pentru treaba asta sunt diferite pozitii sexuale ce iti permit ca penetrarea sa fie mult mai adanca. Nu uita sa ti cont si de preludiu, este foarte important pentru o femeie. Daca faci un preludiu bun, un mare procentaj din toata activitatea voastra este deja rezolvat. laughing
Oricum, sfatul meu este urmatorul..cat mai multa practica, comunicare, asta daca este iubita ta si niciodata sa nu fi egoist. Adica sa iti urmaresti doar interesul, sa fii tu satisfacut si a treci mai departe, fii atent la femeie pe care o ai in barte,
Bafta multa.

| LoveSleep a răspuns:

Ascult-o pe Ioneasca, ea primește preludiu de zeci de ani și a fost satisfăcută mereu. Nu mai contează orgasmul când ești udă până în sandale.

| SG1995 a răspuns:

Preludiu/sex oral ai făcut?
Dacă nu, aici e dilema, altă chestie, înainte de sex e indicat să bei un pahar de vin sau să bagi un cui, crește perioada de erecție.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns (pentru LoveSleep):

Madam Ionescu e cea cu multe alte nume mai demult, gen Donna Alba, etc?! recte, omniscienta site-ului, de peste ocean?!

| LoveSleep a răspuns (pentru PsihoSex):

Da, ea e.

| Gogoasa24 a răspuns (pentru SG1995):

Bag un cui adică marijuana?

| SG1995 a răspuns (pentru Gogoasa24):

Nu, iau un cui și îl trag pe gât. laughing
Normal că Maria, când am făcut eu sex prima dată eram fumat.