Dacă nu-l mai placi, de ce te mai interesează de el şi îi urmăreşti activitatea pe facebook?
Cred că la voi e un duel al orgoliilor.
Dacă ţi-ai cerut scuze sincer, el trebuie să facă un pas către tine, dacă te place.
E posibil ca prin faptul că se dă la prietena ta să ţi-o întoarcă înapoi.
Sau, vrea să vorbiţi dar, nu are pretexte, de aia era amabil atunci când aţi vorbit.
Ştii că atunci când urăşti pe cineva, undeva acolo încă mai ai există sentimente(ura e iubirea întoarsă pe dos).
"si atunci m-am intors ca sa nu il vad."
De ce ţi-ai ferit privirea, dacă ţi-e indiferent de persoana lui?
Poate ca mai are careva sentimente fata de tine.tu una ce sentimente mai ai fata de el?
Dupa parearea mea..este cel mai najpa cand tu tii la aceea persoana si ea te ia la misto Din cate am citit, tu ai inceput sa tii la el chiar atunci cand el a vrut sa va despartiti si v-ati despartit.El nu da like la alte fete ca sa te faca pe tine geloasa el a vrut o relatie serioasa cu tine dar daca a vazut ca tu nu ai nici un gand ce o fi zis " decat sa stau cu ea aiurea..mai bine imi caut o persoana care sa tina la mine" Sunt si sanse sa mai tina la tine, cand faci "prostioare" cu iubitul/iubita te aduce mai aproape si incepi sa tii mult mai mult si el chiar asta a inceput sa faca si tu la fel.dar chestia este ca: niciodata sa numai iti bati joc de o relatie ca o sa regreti si ROATA SE INTOARCE iar atunci ai sa regreti enorm, cand tu ai sa gasesti pe cineva foarte frumos si pe care il iubesti enorm iar el sta cu tine din alte motiv"sex" si nu tine la tine succes cu ceea ce vei face in viitorul apropiat
Probabil ca mai e interesat de persoana ta dar acum iti plateste cu aceiasi moneda referitor la comportare
Da tu can faceai misto de el, lui cu crezi ca ii era? acum esti in pielea lui! si iti dai seama ca nu e bnine sa iti bati joc de oameni, pentru ca toti au sentimente!
Eu cred ca tu te complici prea mult. Daca te place te cauta, cat despre facebook si like-urile, sunt doar niste like-uri, nu declaratii de dragoste
Sustine campania care lupta impotriva cancerului la san, cumparand setul de forme pentru briose
http://www.avonbrosura.ro/gabrielasandica