Nu il lasa ca te dezvirgineaza si peste inca 2 zile o sa vrea siguuur sex.
Esti prea mica si sexul nu intra in ecuatie deocamdata.Peste 3 ani ar trebui sa te gandesti la asta.
Măcar să îi tai și să îi pilești unghiile înainte și să se spele bine cu apă și săpun sau detergent, și să le clătească cu apă, după care să își dea cu spirt pe mâini. După asta spirtul trebuie lăsat să se evapore!
Mai departe vedeți voi ce faceți!
Nici gand sa il lasi. Daca chiar isi doreste lucru acesta ii poti spune ca mai bine ar fi sa faceti petting. [Adica sex fara penetrare]. Spun sa nu il lasi sa faca lucru cu degetu pentru ca el fiind nespalat pe maini si introducand degetu acolo intruduce o multime de microbi in organul tau genital. Iar in petting fiecare ar trebui sa faceti un dus inainte... sau cel putin sa fiti curati.
Nici nu te gandi! daca acum iti baga degetele peste tot la 18-19 ani ce mai face?
Sfatul meu.este ca sunteti prea mici ca sa va bagati degetele ori unde...nu stiu asta este parerea mea, tu decizi pentru ca, cu viata ta faci ce vrei sh doar tu poti deci de acest lucru.Si eu spun ca nu ar trebui sa il alsi.te pup sh succes... funda?:X:X:X
Bineinteles ca nu.Atata timp cat tu nu esti de acord, nu ar trebui sa-i permiti.
Este corpul tau si tu decizi ce e mai bine pentru tine.
Sper ca te-am ajutat
Pai sunteti cam mici dar nu e bine nici sa stai sa il lasi cu p.a in mana ca un gay, eu doar i-as arata si atat.
Daca tu crezi ca nu e bine spune-i foarte frumos sa nu se supere pe tine sau doamne fereste sa ajungeti la un viol, pune-i ca nu vrei.
Eu nu pricep! Unde sa-ti bage degetul? in ochi Nu-l lasa, ca risti sa iti pierzi vederea
AndrewTate7789 întreabă: