Bună!
Dacă sperma NU s-a scurs ( în exterior, spre intrarea în vagin ) şi NU a intrat în contact cu secreţia ei vaginală, atunci NU are cum să rămână însărcinată.
Vezi alte detalii la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/
Toate cele bune.
Aia e treaba ca nu sa scurs, dupa actul sexual s-a dus sa se spele si nu a intrat in contact
Atunci NU are cum să rămână însărcinată.
Nu stati linistit.
Pentru o sarcina e nevoie se penetrare vaginala in primul rand, ceea ce la voi nu e cazul.
Zvonuri de genul n-am auzit.Ca lichidul seminal contine spermatozoizi si ca in timpul actului sexual se ajuta la formarea unei sarcini e adevarat.Sunt sanse, dar foarte mici.Bun.Ca lichidul seminal sa ajunga la ovul trebuie sa fie in vagin, penisul urmat de lichidul seminal.
Daca penisul nu e inauntrul vaginului sansele sunt nule.
Nu are cum sa se scurga asa usor in vagin. Stai linistit, nu se va intampla nimic. In al doilea rand esti foarte norocos, sunt atat de multe fete care n-ar face sex anal nici picate cu ceara, parca le omori nu alta.
Nu ramane insarcinata daca ai ejaculat in anus. Fecundarea se face in vagin, nu in anus,
Daca sperma s-a scurs in vagin, se poate. Tu stii ce-ai facut. Aia mai e virgina in urechi.
Fără răspunsuri răutăcioase, ci rău de tot: sper să fie primul caz cu uter și cu ovare în stomac din întreaga lume.
De ce faceți sex fără să vă informați?
Și lăsați iluziile, nu mai e virgină. A avut contact sexual și gata, himenul nu e o dovadă, de fapt nici nu ai cum să dovedești. Totul e la nivel psihologic.
Daaaaa,da mai greu. spermatozoizii, erau plecati in misiune, mergeau ei pe intunerec, cand deodata se aude un strigat puternic; staaaati.tradareeeee.la stanga-m-preeeejur.am nimerit in cur.
Bv mah Eminescu, mai facut sa rad
Frate mi-am dat drumu inauntru, nu o aveam toata pentru ca o durea dar 10 cm totus era, chiar e posibil sa se fi scurs in vagin?
Pentru ca fecundarea sa se produca trebuie ca spermatozoizii sa ajunga la ovule, ceea ce nu e asa usor. Stai linistit sigur nu v-a ramane insarcinata.
Deci cum vine treaba? "sunt virgina dar ma f** in c**?" )) la urmatorul barbat ii spune ca e "neatinsa si pura"? )
Este posibil, deoarece chiar daca nu ati vazut, pe langa sperma mai e si un lichid, si se putea sa ajunga la vagin.
Mutubal întreabă: