| F1rstBlooD a întrebat:

Am o problema... aseara, ia si-a dorit sa facem sex dar mi-a spus ca e virgina si ar vrea sa mai ramana si de aia si-a dorit sa facem sex anal, dar nu asta e problema, problema e ca mi-am dat drumu in ia din greseala, ea mi-a spus sa stau linistit ca nu e nicio problema, anusu nu are legatura cu vaginu, dar eu tot imi fac griji, poate sa ramana insarcinata?
va rog frumos fara raspunsuri rautacioase

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă sperma NU s-a scurs ( în exterior, spre intrarea în vagin ) şi NU a intrat în contact cu secreţia ei vaginală, atunci NU are cum să rămână însărcinată.

Vezi alte detalii la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/

Toate cele bune.

17 răspunsuri:
| PufyMacaroana a răspuns:

Este posibil, deoarece chiar daca nu ati vazut, pe langa sperma mai e si un lichid, si se putea sa ajunga la vagin.

| F1rstBlooD explică:

Frate mi-am dat drumu inauntru, nu o aveam toata pentru ca o durea dar 10 cm totus era, chiar e posibil sa se fi scurs in vagin?

| vasile30vasea a răspuns:

Nu, nu este posibil. Stai linistit ca nu se va intampla nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fără răspunsuri răutăcioase, ci rău de tot: sper să fie primul caz cu uter și cu ovare în stomac din întreaga lume.
De ce faceți sex fără să vă informați?
Și lăsați iluziile, nu mai e virgină. A avut contact sexual și gata, himenul nu e o dovadă, de fapt nici nu ai cum să dovedești. Totul e la nivel psihologic.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu are cum sa se scurga asa usor in vagin. Stai linistit, nu se va intampla nimic. In al doilea rand esti foarte norocos, sunt atat de multe fete care n-ar face sex anal nici picate cu ceara, parca le omori nu alta.

| irina20 a răspuns:

Nu stati linistit.
Pentru o sarcina e nevoie se penetrare vaginala in primul rand, ceea ce la voi nu e cazul.

| Alcyon a răspuns:

Daca sperma s-a scurs in vagin, se poate. Tu stii ce-ai facut. Aia mai e virgina in urechi.

| Alcyon a răspuns (pentru irina20):

Nu neaparat. Daca sperma ajunge in zona vaginului, spermatozoizi pot sa migreze inauntru, pentru ca lichidul secretat de femeie, le este favorabil. Cred c-ai auzit de fete virgine care s-au trezit c-au ramas insarcinate din astfel de joculete.

| irina20 a răspuns (pentru Alcyon):

Zvonuri de genul n-am auzit.Ca lichidul seminal contine spermatozoizi si ca in timpul actului sexual se ajuta la formarea unei sarcini e adevarat.Sunt sanse, dar foarte mici.Bun.Ca lichidul seminal sa ajunga la ovul trebuie sa fie in vagin, penisul urmat de lichidul seminal.
Daca penisul nu e inauntrul vaginului sansele sunt nule.

| Emilian65 a răspuns:

Nu ramane insarcinata daca ai ejaculat in anus. Fecundarea se face in vagin, nu in anus,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaa,da mai greu. spermatozoizii, erau plecati in misiune, mergeau ei pe intunerec, cand deodata se aude un strigat puternic; staaaati.tradareeeee.la stanga-m-preeeejur.am nimerit in cur.

| epurasu a răspuns:

Stai linistit nu se intampla nimic!

| F1rstBlooD explică (pentru bursuc001):

Aia e treaba ca nu sa scurs, dupa actul sexual s-a dus sa se spele si nu a intrat in contact

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru F1rstBlooD):

Atunci NU are cum să rămână însărcinată.

| SDana a răspuns:

Pentru ca fecundarea sa se produca trebuie ca spermatozoizii sa ajunga la ovule, ceea ce nu e asa usor. Stai linistit sigur nu v-a ramane insarcinata.

| F1rstBlooD explică (pentru anonim_4396):

Bv mah Eminescu, mai facut sa rad

| Selima a răspuns:

Deci cum vine treaba? "sunt virgina dar ma f** in c**?" rolling on the floor)) la urmatorul barbat ii spune ca e "neatinsa si pura"? rolling on the floor)