Eu una, nu asi putea sa mai iubesc un baiat care bea de se rupe, ma foloseste drept curva lui de betie, si cand se trezeste nici nu ma observa.Hai sa fim seriosi. Poate ca te place.Dar sa fim sinceri, daca tie ti-ar conveni o astfel de relatie...
Daca o baut acolo, stai linistita, e un obicei pentru el.Nici nu pot sa ma gandesc la cum ii mirosea gura, numai a bautura, iar tu il si mai iubestii, si il mai si crezi.Groaznic.
Yuh.
Incearca sa faci tu primul pas adica sa il bagi in seama. daca vezi ca tragi de el sa scoata 3 cuvinte las'o balta. daca nu. atunci vorbiti in continuare si vezi ce mai spune si el, ce iese. dar nu il baga tu mere in seama. bafta :*
Pai majoritatea persoanelor la betie, au tupeul necesar sa faca anumite chestii pe care nu le.ar face niciodata. Incearca sa faci tu primul pas, dar sa nu ii spui de seara respectiva cand v.ati sarutat. Il iei pas cu pas poate isi aminteste singur
Mi-ari trimis un mesaj. iar eu iti rapund din nou. nu stiu cine e baiatu nu il cunosc nu stiu cati ani are nu stiu din ce zona e si cat de mult mananca. eu nu am zis la misto. in primul rand ar fi o posibilitate sa fi avand curaj sau tupeu sau pur si simplu dorinta de a face acele lucruri la betie, eu mai departe nu stiu de ce el se comporta asa. ori unde crede ca a fost o greseala ori unde asteapta sa vada daca si tu faci la fel. sa vada daca si tu esti interesata de relatia asta de prietenie sau cum o fi! intelegi? sunt multe motive si eu personal nu stiu sa-ti explic ce si cum concret! pentru ca nu-l cunosc si nu am stat de vb. eu tot ce pot sa spun este sa te bagi in seama cu el si sa discuti si daca reiese sa te place si tu pe el GATA felicitari si Casa de piatra!
Te place sigur.fa-ticuraj, cauta-l nu lasa sa treaca prea mult timp., dupa asta ai sa suferi daca nu profiti acum.
I-ati inima in dinti si du-te si vb cu el sau vb cu el pe mess si intreba-l daca isi mai aduce aminte ca te-a sarutat si etc. Intreaba-l daca simte cv pentru tine. bafta:*:*:*
Si eu am patit la fel.si crede-ma a stat cu mine seara sa purtat frumos, mia sarutat mana! a fost ceva frumos! ceva de neimaginat! nah... poate la tine tine si nu are tupeu sa spuna dar la mine nu a fost asa!:X
Incercati sa ramaneti repetenti si anul viitor mai vine iar balul bobocilor si il imbeti bine si il filmezi cand va sarutati si deasea si a patra zi ii arati filmu daca nu isi aminteste
Mutubal întreabă: