| Chimilica a întrebat:

Am o problema care ma framanta foarte tare. Am spart azi oglinda, nu intentionat ci mi-a cazut. Am razmat-o de un bibelou si a cazut de pe mobila. Dar nu s-a spart in totalitate ci doar un colt dar putin. Crede-ti ca o sa am ghinion? Funda + Vot

Răspuns Câştigător
| virusel a răspuns:

Chestia asta cu spartu oglinzi aduce ghinion e doar in mintea ta, si a altor naivi care cred in superstitii.
Sa fim seriosi, nu ai ghinion, stai linistita, sunt doar niste prostii superstitile!

8 răspunsuri:
| ionela22 a răspuns:

Tu trebuie sa ai incredere doar in Dzeu nu in niste prostii. Daca ai stii cate farfurii nu am spart eu, de cate ori nu m-am intors din drum si de cate ori nu am vazut pisica neagra.Ai incredere in Dzeu atat ca astea sunt povesti

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Superstitii. Stii cate oglinzi am spart cand eram mica? Si sunt bine merci!

| wefweiofhewgewiopgjewogwe a răspuns:

Bibeloul făcea dragoste cu oglinda ( rolling eyes )? '' fack meeeen ''postati şi voi unde trebuie măcar odată!

Revin la subiect :

Nu, normal că nu ( rolling eyes ).

| HeartBeat_5869 a răspuns:

Buna.
Si eu eram o fire superstitioasa, dar pot sa spun ca foarte putin mai cred in superstitii.Acum sunt mai nepasatoare fata de ele.
Daca mi se intampla mie asta,sigur spuneam: Eei,asta e. Da-o naiba de oglinda ca nu o sa se intample nimic.
Nu prea cred ca o sa ai ghinion, asta doar Dumnezeu stie.
Incearca sa gandesti pozitiv in privinta asta( desigur fii optimista tot timpul) si ai sa vezi ca nu se va intampla nimic. Este doar o superstitie, nu e nimic concret.
Succes!
Bye Bye!

| maria2003 a răspuns:

Daca crezi in superstiti poate vei avea,daca nu crezi, stai linistit ca nu o sa ai nici un ghinion! Eu una nu cred in asa ceva, am spart multe oglinzi si nu am avut nici un ghinion.

| Dolceboy a răspuns:

Sunt numai prosti, e drept ca fara superstitii nu avem traditii dar nu si in cazul tau (daca sparge pisica oglinda ce se va intampla? pisica va avea o zi plina de chinioane?! ) rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chestia cu oglinda e doar o superstitie,iar daca chiar crezi in ea se va intampla, mie una mi se pare o tampeniewinking.Nu crezi, nu se intampla!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am spart oglinda intentionat, foarte frumos m-am dus afara si am dat'o de pamantbatting eyelashes, aveam nevoie pentru o caseta de bijuterii.
Si nu cred ca am avut ghinion laughing.
Sunt doar superstiti.