Chestia asta cu spartu oglinzi aduce ghinion e doar in mintea ta, si a altor naivi care cred in superstitii.
Sa fim seriosi, nu ai ghinion, stai linistita, sunt doar niste prostii superstitile!
Tu trebuie sa ai incredere doar in Dzeu nu in niste prostii. Daca ai stii cate farfurii nu am spart eu, de cate ori nu m-am intors din drum si de cate ori nu am vazut pisica neagra.Ai incredere in Dzeu atat ca astea sunt povesti
Bibeloul făcea dragoste cu oglinda ( )? '' fack meeeen ''postati şi voi unde trebuie măcar odată!
Revin la subiect :
Nu, normal că nu ( ).
Buna.
Si eu eram o fire superstitioasa, dar pot sa spun ca foarte putin mai cred in superstitii.Acum sunt mai nepasatoare fata de ele.
Daca mi se intampla mie asta,sigur spuneam: Eei,asta e. Da-o naiba de oglinda ca nu o sa se intample nimic.
Nu prea cred ca o sa ai ghinion, asta doar Dumnezeu stie.
Incearca sa gandesti pozitiv in privinta asta( desigur fii optimista tot timpul) si ai sa vezi ca nu se va intampla nimic. Este doar o superstitie, nu e nimic concret.
Succes!
Bye Bye!
Daca crezi in superstiti poate vei avea,daca nu crezi, stai linistit ca nu o sa ai nici un ghinion! Eu una nu cred in asa ceva, am spart multe oglinzi si nu am avut nici un ghinion.
Sunt numai prosti, e drept ca fara superstitii nu avem traditii dar nu si in cazul tau (daca sparge pisica oglinda ce se va intampla? pisica va avea o zi plina de chinioane?! )
Bananacantareata87 întreabă: