| Alex24523 a întrebat:

Am o problema cu iubita mea de mult timp.Noapte mereu o conduc acasa si pe la ore tarzi 11 sau 12 si mereu sunt barbati betivi drogati langa blocul ei. Mi-e frica sa se duca singura pentru ca a fost si un viol pe strada aia ,mereu ma cert cu ea. Ea crede ca sunt gelos si vreau sa fiu sigur ca nu se mai intalniste cu altcineva.Nu mai pot mereu trebuie sa ma cert cu ea o duc pana la usa sa fiu sigur ca nu i se intampla ceva mereu cand este sa ne intalnim in parc ma duc mai inainte sa o astept in fata blocului.Ea tot ma face foarte gelos si spune ca eu nu am deloc incredere in ea s-a distant mult de mine. Ce sa fac?

9 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Las-o sa mearga singura, dar fi cu ochii pe ea. Daca se va intampla ceva, vei fi acolo si cu siguranta isi va da seama ca ai avut dreptate si nu a fost vorba de gelozie.Mult succes!

| Ovydiw a răspuns:

Pai ar trebiu sa o lasi... daca o lasi nu cred eu ca i se intampla ceva insa daca o sa pateasca o asemenea situatie o sa inteleaga teama ta...
Asa e cel mai bine, daca continui sa o tot duci nu o sa mai ai pe cine duce.winking
Asa ca las-o pe ea sa se descurce daca asa vrea!

| MeMeMe97 a răspuns:

Mmm...ar trebui sa o lasi umpicutz ca pe ea! Chiar daca nu esti de acord(stiu cum e)o lasi sa se duca singura si ca sa te asiguri,te duci si tu in urma ei! Stai mai la distanta ca sa nu te observe! Sau o poti suna peste ceva timp sa vezi daca a ajuns acasa! Ii poti spune care este motivul, adica o iubesti prea mult si nu vrei sa i se intample ceva! Daca nu ai iubi-o ai fi lasat-o singura si nu ti-ar fi pasat! Si in plus, geloziaa se creaza din prea multa dragoste! Spune-i asta!

| Neagu_Ciprian_1979 a răspuns:

Buna prietene pai ce tu nu vezi esti orb dupa ea se pare ca da dar oare ce sa caute o fata care iubeste pe unu ca tine la ora aia afara de unde o conduci pina unde si de ce mai frate sa o conduci las-o sa duca singura si ai sa vezi unde merge de unde vine ce face etc dar la ea acasa nai voie sa intri sau ce frate fata asta nu te prea iubeste si sti de ce pentru ca gelozia este de 2 feluri 1 datorita faptului ca te iubeste foarte mult si nu vrea sa te imparta nici macar cu o privire 2 datorita faptului sa te faca pe tine sa cauti motiv de cearta ca sa aiba motiv sati scoata ochi ca esti rau tu faci parte din 2 las-o un pic singura si vezi ce se intimpla

| dreamgirl94 a răspuns:

Explica-i frumos ca nu ii vrei decat binele si ca nu vrei ca ea sa treaca prin asa o trauma. poate acum nu va intelege dar isi va da seama ca nu ii vrei decat binelebig grin eu m-as bucura sa am asa un prieten.sunt foarte mandra de tine:*

| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Ai incercat sa ii spui tot ceea ce gandesti si de teama ta ca ea sa nu fie ranita? I-ai spus cuvintele pe care le-ai scris si la aceasta intrebare? comunica mai deschis.

| DeeaMarry a răspuns:

Nu cred ca e bine sa o lasi sa mearga singura, teoretic, iar tu sa fii in urma ei. In cazul in care o sa te observe, o sa fie sigura ca o urmaresti din gelozie. Ai vorbit cu ea? I-ai spus de ce te temi tu? Spune-i ca tu o iubesti foarte mult si te gandesti doar la siguranta ei, pentru ca este cel mai important lucru pentru tine. Fie ca ii place, fie ca nu, tu tot o sa o insotesti!
Daca continua sa se supere, fii atent. Poate ca ea are alte planuri, iar prezenta ta i le strica...

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru NoOrdinaryHuman):

Asa facem majoritatea baietilor.Ne protejam fetele tongue...mai putini aia mai "femei" adica timizi sau prostuti.