Daca are telul inchis, insisti degeaba! Si-apoi daca nu e alaturi de tine-n perioada asta, tu chiar crezi ca mai merita atentia ta?
Aiureala.A face un copil presupune multe...
Eu unu` daca as fi in locul tau as merge la el acasa, doar ii porti in pantece copilul, nu?
Mai bine ar fi sa te duci la el acasa si sa vb ca intre 4 ochi adica serios ai un copil incearac sa nu te stresezi si vb cu el adiak auzi nu vorbeste cu tine :O
Cel mai cinstit,cum a zis si AD,mergi la el acasa,asta e rezultatul placerii lui si iubirii dintre voi si mai ales, nu-l lasa sa faca eschiva, n-o sa te chinui doar tu cu copilul...hotarati impreuna ce e de facut... daca v-a placut amandurora sa-l faceti,trebuie sa hotarati amandoi ce e de facut! Ameninta-l ca o sa-i faci si un test ADN(desi e f scump, dar nu-i spune asta!), si va fi mai rau pentru el atunci fiindca va trebui sa plateasca si testul si pensie daca nu va casatoriti!
Cel mai cinstit,cum a zis si ADN,mergi la el acasa,asta e rezultatul placerii lui si iubirii dintre voi si mai ales, nu-l lasa sa faca eschiva, n-o sa te chinui doar tu cu copilul...hotarati impreuna ce e de facut... daca v-a placut amandurora sa-l faceti,trebuie sa hotarati amandoi ce e de facut! Ameninta-l ca o sa-i faci si un test ADN(desi e f scump, dar nu-i spune asta!), si va fi mai rau pentru el atunci fiindca va trebui sa plateasca si testul si pensie daca nu va casatoriti!
In primul rand:invata sa scrii.
2)trimite-i un mesaj in care sa ii explici ca ai avut telefonul in geanta,si nu ai putut raspunde.(asta dupa ce inveti sa scrii, sa nu il sperii mai tare pe saracu` baiat)
du-te la el acasa, si vorbiti ca 2 oameni intregi la cap,eu nu inteleg ce-s aiurelile astea,din moment ce va fi tata,ar trebui sa se poarte ca atare, sa se maturizeze si sa lase copilariile aste, supararile ca nu i-ai raspuns la telefon.astea-s fite de copil tampit.
de ce te-ai apucat de facut copii cu el,daca se poarta asa?
suna-i prietenii, si sa va intalniti, sa discutati.
avortul NU e o optiune.nici sa nu te gandesti la asta. daca tot nu dai de el, faci ce ti-a spus:il cauti dupa ce nasti.
Mhm angela, este un... daca procedeaza asa, cine stie daca te mai iubeste macar un pic, stiu ca e greu dar sal suni si sa umbli din urma lui e in zadar, si chiar mai rau faci, pentru ca el se simte cautat de tine si va crede ca gata tu nu ai scapare prin alta parte si doar prin el, si va face cu tine cei trece prin minte, offffffff cit de aiurea este ca tu sa fii insarcinata ear el sa nu fie linga tine si plus sa aiba in vedere ca te lasa si sa nul cauti, e... n-am cuvinte, e si vina ta poate, dar el ar trebui impuscat, n-are rost sa umbli dupa el mai rau faci, incearca sa ai solutii de rezerva cit mai multe, perfectioneazate de urgenta in toate domeniile, si nu uita ai mare grija de copil - fai un viitor cit mai frumos alta solutie nu prea ai, dar ar fi si foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte groaznic, ca el/ea cind se va nasteel dupa ce va creste sa stiba ca tatal de linga el nu-i tatal adevarat- stii ce vreau sa zic, doar 2 solutii corecte sunt: sal cresti singura sau alaturi de tatal lui/ei (va fi baiat sau fata?) pune-ti in gind ca fiul tau trebuie sa fie presedinte. Succese tie imi pare rau
Este foarte greu sa cresti un copil singura, dar daca ai familia ta alaturi de tine vei reusi. Daca el nu vrea sa fie alaturi de voi nu ai cum sa il fortezi. Poti in schimb sa ceri drepturile copilului.
daca renunti la copil si este prima ta sarcina gandeste-te de doua ori inainte sa o faci pentru ca un chiuretaj implica multe riscuri. Unul din ele poate fi sa nu mai poti face un copil altadata. Se spune ca prima sarcina este bine sa o pastrezi. Este o decizie pe care ar trebui sa o iei cu familia ta daca el nu este alaturi de tine. Daca va iubeste se va intoarce la voi. Lasa-l pe el sa vina la tine. Daca nu vine nu vei fi prima mamica singura.