Daca faci o fata sa rada, este a ta. ar trebui sa fii mai vorbaret, mai putin rusinos in preajma unei fete si sa nu te dai la ea din prima clipa, las-o sa se acomodeze cu tine si dupa fa pasul.
Inseamna ca intr-adevar ceva nu le palce lor @lolita are foarte mare dreptate fi foarte vorbaret fi amuzant nu incerca sa pari "jmeker" ca nu rezolvi nimic.Fi pe placul lor.Vezi ce le place s adiscute ((in limita bunului simt)) si bagate in vorba cu ele nu e chiar asa de greu sa faci o fata sa te placa.Stiu cum e asa eram si eu pana al 15 ani.Acum am 17 jumate. Oricum mult succes.Si ai grija
O sa apara fata cand te astepti mai putin...Nu e cazul sa faci o tragedie din asta, fiecare problema are si o rezolvare si pana la urma in viata traim si sa indeplinim alte scopuri nu decat scopul de a avea un prieten . timpul le rezolva pe toate...
Poate ca exista ceva anume ce nu le place la tine...incearca sa afli.Sau poate nu e vorba de asta, ci pur si simplu asa a fost sa fie.Nu te mai da in spectacol(nu la toate fetele le plac baietii care se dau in spectacol), poarta-te frumos cu ele, vorbeste-le frumos(nu le jigni ) si cum ti-a spus si lolita:fi mai vorbaret si cine stie poate iti vei gasi si o prietena.Succes!
Fetele vor baietii inalti, duri, rai, cu haine de firma, masina, bani, cea mai perfectiunea,
Trebuie sa tii cont de cel mai important amanunt cand vine vorba de o realatie cu o fata. Tine minte asta ''Ca sa iti gasesti o iubita, in primul rand trebuie sa ti-o permiti''. Cea mai importanta imformatie care ti-o pot da!
Frate...si eu am avut aceeasi problema...pana n-am avut masina nu se uita nici una la mine.dar acum ca am masina toate ar vrea sa fie cu mine.Dar nu merita!
Am o problema similara ca si tine. poate ai gasit un raspuns.eu nu am reusit
Tu sa nu disperi, asteapta si fii tu insuti nu-ti lua o masca ca api ea sa fie dezamagita de ce a ales.Intra-o ce ar vrea sa schimbe la tine si incercati impreuna sa rezolvati problemele, comunica foarte mult cu ea.Fi tandru si poartate ca un adevarat doamn cu ea. Si daca vrei sa o saruti iai fata in mainile tale usor ca si cum ai mangaia-o si intreab-o daca iti da voie sa o saruti.Crede-ma functioneaza!
Cine vb cu mine ca am o problema mica dar bine nusunt disperat dar imi caut o prietena draguta nu sunt pretentios va multumesc va pupic