Stai calma, subconstientul tau retraieste amintirile acela iar corpul simte nevoia sa le resimta si el, aceasta problema apare cand incerci sa nu te mai gandesti la el si creierul incearca sa iti protejeze amintirile ca sa nu fie sterse, daca vrei sa il uiti il vei uita stai linistita dar nu cred ca vrei sa uiti ce ai trait asa ca vei trec peste trebuie doar sa accepti ce s-a intamplat succes
Subcontientul e de vina. Te-ai uitat din greseala la poze cu el, ai auzit pe cineva vorbind de el?
Te-ai gandit la el sau mai exact la ce ai vrea sa faci cu el.
Ai 2 variante:
1. Faci dragoste cu el si poate iti trece, desi ma indoiesc de asta...sigur vei mai vrea.
2.Nu te mai gandi la el. evita-l cat se poate.
Fii linistita, in felul acesta gandidu-te la fostul in timp ce faci sex cu actualul, partidele de sex vor fi foarte reusite.
Iubitul tau, cel actual, va fi tare fericit ca te gandesti la altul in timp ce el te... iubeste. Cine sunt eu sa judec? Dar daca mintea ta e la altul, mai bine te duci langa acela.
Inseamna ca ai o "dragoste neimplinita". si eu ma confrunt cu problema asta dar nu caut neaparat sa rezolv problema e de ajuns ca o constientizez si ma resemnez...in viata nu le putem avea pe toate iar faptul ca il visezi e o dovada a faptului ca in adancul sufletului tau inca ti-l mai doresti. sfat: incearca sa nu te stresezi, concentreaza-te pe actuala relatie ca sa nu fie nici asta o resemnare
Esti excitata (ganduri sataniste)
masturbeazate cat mai des!
ca no sa te mai gandesti decat la masturbare serios vorbesc acuma
Astfel de vise sunt perfect normale si pot avea legatura cu ciclurile hormonale. intamplarea ca baiatul din vis sa fie fostul iubit este o intamplare si poate o curiozitate sa vezi cum e cu altii. va trece de la sine. si nu esti vinovata de visele tale si nici nu trebuie sa-i spui ceva actualului
Nu mi se pare ca vorbesti serios si nici nu cred ca m-ar ajuta ce spui tu...
Ce? Nu inteleg la ce te referi? Nu am spus nimic de detalii dar nu mai conteaza.
Stropdeploaie întreabă:
Curiozitațibărbați întreabă: