| AdeeAdelyna83 a întrebat:

Am o problema destul de mare, zic eu :-( De aproximativ 2 ani de zile mi-am inceput viata sexuala(am 20 de ani iar iubitul meu are 23 de ani) insa de atunci in timpul actului sexual am avut dureri in zona abdominala si in zona anusului... dureri care erau destul de mari si care sunt la fel si acum.Am fost operata de chist ovarian de mai bine de 1 an insa tot am aceleasi dureri.Am fost la 2 doctori insa sincera sa fiu nu prea m-au luat in seama. Unul dintre ei mi-a spus ca poate fi de la constipatie si am urmat un tratament insa fara rezultat iar celalalt medic nu a stiut ce explicatie sa imi dea.Cine a mai patit asa ceva? Va rog sa ma ajutati sa stiu ce se intampla cu mine si care au fost cauzele la voi pentru ca doare atat de tare incat nu pot continua si ma simt tare prost fata de iubitul meu.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

La penetrare vaginala ai dureri in anus?

Răspuns utilizator avertizat
| Oana92 a răspuns:

Parerea mea e sa mai cauti inca o parere medicala. Si daca in urma analizelor si a consultului nu apare niciun rezultat care sa indice o problema medicala, te sfatuiesc sa cauti un terapeut. E posibil ca problema ta sa fie una de somatizare, dar repet, e important sa verifici inca o data posibilele cauze medicale.

Sanatate!

| many404 a răspuns:

Trebuie să vezi un medic, să îi explici exact, sigur este o problemă medicala