Auzi..in primul rand ai 5 ani? Ai spus,, cu viitorul sot,, deci..cred ca ai mai mult de 5 poate fizic dar mintal esti sub 5. Adica OMG fi serioasa! Este barbat! Este normal sa se uite nu pe asta trebuie sa fi geloasa. Si hai sati mai spun ceva : alea daca ies din casa fara sa se uite in oglinda ies afara NATURALE ceea ce le face mult mai frumoase si mai pure decat esti tu daca te machezi cu 2 kg de farduri si 3 tuburi de fixativ. Asa ca nul invinovatesc ca se uita la altele. Fi mai naturala si ai incredere in el, dar mai important : AI INCREDERE IN TINE. Pentru ca daca tu ii faci o scena de gelozie doar pentru simplul fapt ca se uita inseamna ca...ii grav. Si asa il vei pierde SIGUUR. Si plus de asta poate totul se intampla doar in mintea ta. Deci sfatul meu : Maturizeazate! Pentru ca asa il vei pierde si p el si nu vei mai gasi altu la comportamentul si la gandirea pe care o ai. Bafta multa!
Buna.Toti barbatii se uita la femei cand trec pe strada.dar nu neaparat ca e mai frumoasa ca tine.cred ca si tu cand mergi pe strada si trece pe langa tine un barbat care arata bine te uiti la el. Daca e viitorul sot si tu l-ai ales pe el si el pe tine.e logic ca nu ai de ce sa iti fie frica ..deoarece ii place de tine si crede ca esti frumoasa.nu iti face griji..si nu trebuie sa te faci ''extravagant'' de frumoasa.pentru ca el te place asa cum esti. Funda?
Ehmm deci vrei sa zici ca toti barbatii se uita la alte femei cand sunt impreuna? Dar cica fetele nu se uita....ma rog.
I-ti dau dreptate la faza cu natural si 2 kg de fard, dar incep sa cred ca ea este retardata mintal, i-mi pare rau de bietul om care incearca din rasputeri sa faca pace cu o asa obsedata...
Nu neaparat toti dar hai sa fim seriosi ii mult prea exagerat mai ales daca is logoditi. Si pana la urma se mai uita omu ca na
Daca sa stii asa eu ca sa arati bine asta nu inseamna ca sa te machiezi cu 2 kg de farduri, eu daca ma machiez asta o fac foarte atent si foarte natural...dar zic de fetele care nu se uita in oglinda neingrijite si iesa din casa fara ca sa se uita si la haina cu care e imbracata si la strampii care se duc firele am vazut si asa fete asteas fete naturale oare sau neingrijite eu le numesc neingrijite ...de acestea vb
E treaba ta cum le numesti dar fi putin serioasa! Tu realizezi cum ai parut cand ai pus intrebarea aia? Scumpa mea fi serioasa sunteti logoditi ai Doamne iarta-ma incredere in el pentru ca eu cred ca el are in tine. Si OMG barbatu ala chiar te iubeste frate daca se chinuie atat sa te convinga ca nu il interesezi decat tu. Iti mai spun odata AI INCREDERE IN TINE pentru ca altfel nu faci nimic. Si maturizeazate draga mea si mai lasa gelozia asta excesiva si NEFONDATA. Si chiar nu conteaza daca te machezi cu 2 kg sau putin si finut atat timp cat o faci in fiecare zi se alege prafu de tenul si pielea ta. Te sfatuiesc pentru o perioada renunta la tot. Lasa pentru vreo 2-3 saptamani farduri, fonduri de ten, rujuri, fixative TOT. Si vei vedea ca viitorul tau sot te va iubi mai mult pentru naturaletea ta iar daca nu va fi asa atunci intr-adevar ai motive sa te indoiesti de el dar si atunci foarte putine. Iar cat despre acele fete neingrijite cum le numesti tu nu stiu exact ce sa-ti spun. Este adevarat ca si eu ma aranjez putin inainte sa ies chiar si pana la magazin dar prin aranjat ma refer ca ma imbrac si imi fac parul doar atat. Nu stau jumatate de ora in oglinda si nu stiu de ce dar am impresia ca tu stai chiar mai mult. Tine minte ce ti-am spus si ia in considerare sfaturile primite de la toata lumea. Bafta multa! Dinou. Iar daca mai ai ceva de adaugat chiar te rog sa o faci.
Nou traim impreuna de ceva timp de 2 ani,si m-a vazut si nemachiata desigur doar dimineata cum ma trezesc nemachiata, nu ma fardez asa de des cum credeti si chiar ies din casa uneori si nemachiata doar ca ma aranjez amus imi calc haiele, fac pina fac baie, pina parul mi-l mai aranjez oricum dureaza si nu-i chestia in asta stau mult in fata oglinzii nu este un sacrificiu pentru mine este o placere, si adica are la ce sa se uite cind fata de linga el e mai plinuta sau nu stiu cum acolo ma rog mai intelegi ca el se uita la altele cu forme sau nu stiu mai cum...da sunt geloasa eu nu pot intelege, mereu imi pun intrebarea de ce sa se uite daca are linga el tot
Se uita pentru ca are ochi, de-aia! Scoate-i ochii daca vrei sa nu se mai uite...
Ce, tu daca esti imbracata ca lumea inseamna ca nu te mai uiti in vitrine sau la toalele altora?
Nu exista fardaj natural, din pacate pentru tine, fardajul poate fii orice in afara de natural, hai sa fim seriosi, arata-mi un copac fardat "natural".
Si simcer, macar acelefete cu adevarat i-si neglijeaza chipul deoarece ele sunt prea ocupate cu a-si ingriji sufletul, ceva ce la tine se vede de la o posta ca nu e.
Asa cum a zis StayYStroOng, arunca-ti fardurile, rimelul, unghiile false, penseta si restul produselor ce te mint in fata ce te vor face mai captivanta la gunoi si incepe sa te fardezi cu un zambet. Acel fard captiveaza pana si ultimul om de pe lume. Nu pot da vina pe tine pentru ca nu esti matura, voi da vina pe societatea care obliga barbatii sa trateze femeile ca pe niste printese, rezultand ca femeia ajunge o retardata si unica ei folosinta fiind sa fie frumoasa.
Vezi ca sa nu te fixezi pe asta prea mult pentru ca ar putea distruge relatia, se ulta la altele pentru ca-s mai frumoase decat tine, el vede frumosul din alt punct de vedere decat il vezi tu.
O relatie nu ar trebui sa fie bazata pe cat de frumos is partenerii ci cat de mult se pot suporta unul pe altul.
Nici nu mai vazut si de acum stii la ce s-a uitat el si cum is acelea si cum sunt eu, cred ca tu la fel esti ca acele fete cae nu se ingrijesc, mai cunosc unele care sunt lenoase nu e vb de machaj deacum asta fievare dupa placere dar ii greu sasi spele parul apoi deacum invidiaza fetele care au grija de ele, barbatilor permanent de cind e lumea le place si le-a placut fetele ingrijite, daca iti speli parul si ai grija de corpul tau de tenul tau asta inseamna ca esti tare fardata.mdaa mentalitate de gisca ai
Da poate ai dreptate nu-mi lipseste nimic ma trateaza ca pe o printesa viitorul meu sot,ma iubeste ma adora asa cum sunt geloasa dar ma alinta nu stiu barbat sa alinte asa sotia pe citi ii cunosc din prieteni nimeni nu rasfata asa sotia sau prietena,lui daca nu i-ar placea ca ma machiez,port tocuri depinde de situatie si de cum sunt inbracata desigur la slapi si la ceva asa mai comod nu ma machiez depinde unde ies,sa nu-i placut machiajul imi zicea ca sa nu ma machiez deloc, iar fetele rautacioase cum esti tu NeimaginabilA nau decit sa invidieze nici nu te vad dar mi te inchipui esti ca si celelate naturala dar lenoasa si simpla de tot, eu insa chiar daca ma machiez cit mai natural nu sunt bradut incarcat, pacat ca nu ma poti vedea pe poza eu ma mindresc cu mine si sotul meu tot, problema ca sunt prea geloasa, in rest invidiaza in tacere
Sunt un baiat, am spus parerea unui baiat, simcer nu is invidios pe tine dar la o chestie i-ti dau dreptate:
I-mi plac fetele care nu-s asa de aranjate.
Si cred ca viitorul tau sot te prefera fara machiaj, daca nu ma crezi e treaba ta. Si te rog, data viitoare fa mai putine greseli gramaticale, la varsta pe care o ai tu se asteapta mai mult.
Fa la vale, sotului meuii place ca ma machiez si ii place ca ma aranjez, voi fugiti de fetele aranjate ca sa nu se uite altii la ele sa fie urite dar in schimb numai a voastre, dar sotului meu ii place ca se mindreasca cu mine
Exact, nu am nevoie ca toti cocalarii sa se uite la ea.
Eu nu vreau sa o vad pe iubita mea ca un trofeu pe care-l arar la toata lumea zicand: "Uite ce specimen fruumos"
N-am nevoie de frumusete, ci de iubire si sa mi se ia apararea
1. Citez : " degradatule sau degradat ". Asa... ce rost are conjunctia "sau " aici? raspuns : Nu are niciun rost.
2. Cunosti macar sensul cuvantului "degradat"? Iti spun eu : degradat - corupt, decazut etc. Poate verifici dexul data viitoare cand incerci sa folosesti un cuvant nou pentru tine sau al carui sens nu il cunosti.
3. "inchide-ti", nu "inchideti" ( vine de la " tu iti inchizi "). Verifica si cartea de Lb. romana, clasa a III a.
4. Sunt om, ceea ce inseamna ca am gura, nu plisc. Cu alte cuvinte, verifica si cartea de biologie ca sa vezi ca plisc au pasarile.
Cum am mai zis, nu te duce capul. Imi pot da seama, dupa cum scrii si dupa limbaj. Ma rog, nu sunt aici ca sa fac alfabetizare. Daca ai de gand sa vii cu un alt raspuns "inteligent", renunta.
Have a nice day!
Se vede ca esti in clasa a-III-a, dupa mentalitate si dupa modul de vorbi
Verifica profilul, daca tot esti curioasa in legatura cu varsta mea.
Nu sunt in clasa a III a.
Modul meu de a vorbi? Citeste comentariile pe care le-ai lasat mai sus, vezi cate greseli ai si apoi, daca mai este cazul, poti sa-mi faci mie observatii.
Nu suntem aici ca sa imi faci observatii cum scriu, caci nu scriu scrisoare ministrului, suntem aici ca sa dam sfaturi