| mumoasal a întrebat:

Am o problema din care ma complexez,merg pe strada cu viitorul sot si ma starui sa arat permanent bine asta si pentru el,dar si pentru mine,si ma uit ca unele fete nu sunt asa aranjate si ingrijite si-mi pare ca arata mai bine ca mine si-mi pare ca el se uita la ele,eu ma cert si-i spun,cum eu ca am atita grija nu-mi atragi atentia dar altele ca iese din casa intr-o fuga poate nici nu s-au uitat in oglinda ele sunt admirate,el imi zice ca sunt fantezii de ale mele ca el se mindreste cu mine ca am grija si arat permanet bine si ca el nu se uita la nimeni si ca nimeni nu-l intireseaza,insa eu uneori vad ca se uita nu asa sa le petreaca cu privirea dar cu ochii il mai prind pe ele si-i zic dar el se jura ca nu se uita adica ca se uita in alta parte,nu la ele,si mi-i ciuda ca imi pare ca deloc nu-mi atrage atentia si eu vreau complimente sa-mi spuie ca arat bine ca orice fata vrea sa fie pretuita si admirata si-i spun ca din putina atentie eu sunt asa geloasa el imi zice ca eu de bine nu pot,si tot asa, insa eu vreau atentie si tare is geloasa as muri sa vad ca se uita la una cu fusta scurta de ce sa se uita eu nu sunt grasa n-am celulita, sunt ingrijita si nu umblu in lung poate sa se uite si la picioarele mele daca asa tare vrea de asta si mor de ciuda dar de fapt el nu este un fustangiu ca sa ma impac cu acest gind ca e asa are el in singe nu e deloc un curvar si vreau sa-i plac numai euuuuuuuu

Răspuns Câştigător
| StayYStroOng a răspuns:

Auzi..in primul rand ai 5 ani? Ai spus,, cu viitorul sot,, deci..cred ca ai mai mult de 5 poate fizic dar mintal esti sub 5. Adica OMG fi serioasa! Este barbat! Este normal sa se uite nu pe asta trebuie sa fi geloasa. Si hai sati mai spun ceva : alea daca ies din casa fara sa se uite in oglinda ies afara NATURALE ceea ce le face mult mai frumoase si mai pure decat esti tu daca te machezi cu 2 kg de farduri si 3 tuburi de fixativ. Asa ca nul invinovatesc ca se uita la altele. Fi mai naturala si ai incredere in el, dar mai important : AI INCREDERE IN TINE. Pentru ca daca tu ii faci o scena de gelozie doar pentru simplul fapt ca se uita inseamna ca...ii grav. Si asa il vei pierde SIGUUR. Si plus de asta poate totul se intampla doar in mintea ta. Deci sfatul meu : Maturizeazate! Pentru ca asa il vei pierde si p el si nu vei mai gasi altu la comportamentul si la gandirea pe care o ai. Bafta multa!

31 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mumoasal):

Ok...pun capat discutiei...devine plictisitor.