CEAMAIIMPORTANTĂREGULĂ
Dacă vrei să cucereşti o fată trebuie să fi dispus să rişti pierderea ei!
Hmm..Ideal ar fi sa o iei cu intrebari gen: ''Buna ce faci?'' Daca are facebook ai putea incerca sa vorebsti cu ea acolo, incearca sa stai incompania ei, faceti cunostinta, sau spune-i direct''te plac'', fa-ti curaj funda?
Adica ne-am intalnit cam de 3 ori dar cu prietenii, nu am putut intra in discutie cu ea sau sa o intreb ceva ca venea o fata sau un baiat peste mine :\ Si eu cica e foarte ''ocupata'' si nu prea am cum sa tin legatura cu ea pe facebook.
Eu i-as spune ca o plac, dar nu am sansa sa o fac =]]E cam ciudat stiu =]
Daca e "foarte ocupata" e cam greu, te va refuza si daca o inviti undeva. Daca te placea si-ar fi facut timp pentru tine. Fa ce ai de facut mai mult cand va intalniti. O privesti in ochi (dar nu te holbezi), ii zambesti, esti atent la tot ce zice ea, incerci sa vorbesti mai mult cu ea chiar daca sunt si ceilalti.
Eu te-as sfatui sa prinzi curaj. Daca crezi ca e asa de ocupata, nu o sa fie niciodata timp ca sa ii spui ca tii la ea. Incearca pe afcebook o sa mearga iti garantez. Incetul cu incetul se va atasa de tine..Fi curajos Daca nu, o sa fie prea tarziu
Mai bine ii zic face to face decat pe facebook nu is asa de pampalau =]]
Ups pampalaule...astepti o invitatie sa ii spui )? Glumeam, spune-i face to face sau cum preferi tu, dar spune-i!
Îi spui că o zis maică-ta că dacă aduci o prietenă acasă, îți dă 500 de euro. O duci acasă, vă uitați la un film iar la final împărțiți bani. Trebuie doar s-o faci să te placă până la momentul plecarii, să refuze banii inexistenți. Baftă. Dacă ceva merge prost, poți să te duci la ea și s-o inviți la un suc altădată.
"as vrea sa intru intr.o relatie " - Dar ce sunt, ma, relatiile? Canale, santuri, tunele?
"nu stiu cum sa ies in evidenta in fata ei" - Impiedica-te si cazi peste ea, varsa-i cafea pe bluza(vezi sa fie fierbinte), baga-i pixul in ochi, da-i cu mingea in fata
...Alte mijloace de ai atrage atentia si a iesi in evidenta nu mai stiu, scuze...
Dimineata nu mananci pentru ca te gandesti la ea,
La pranz nu mananci pentru ca te gandesti la ea,
Noaptea nu dormi... pentru ca iti e foamne.
Lasam gluma la o parte, incearca sa vorbesti mai mult cu ea si sa gasiti subiecte comune. Sa nu te dai mare pentru ca unele fete nu suporta asta. Incearca sa fi dragut cu ea, dar daca e rautacioasa cu tine inseamna ca nu te merita.