| fatasexysirea a întrebat:

Am o problema foarte foarte foarte mare.
In tabara astă vara am fost persoane cu varste intre 10 si 20 fara subraveghetori.
Aveam un fel de teren de baschet pe care pierdeam mult timp ( eu cu inca vreo 6 persoanesi o alta gasaca de baieti de 20 ani )
Si ei ne-au provocat la un meci de baschet. Ne jucam, rand pe rand o persoana de la noi megea la ei. In joc corect.
Stateam pe un baiat de 2 m. Ne tot tachinam( mai mult el ma tachina pe mine ). Ca sa ii demostrez ca pot jucam contra lui si cate 3 ore continu. Poate cu pauza de 5 minute pentru sireturi si rec. mingea.
Partea importanta este ca staream mult in contact fizic direct. La sfarsitul unui meci unul la un care a durat vreo 2 ore. Ne-am pus unul langa altul pe o bancuta sa ne odihnim. Si un sărut a venit instinctiv. Am petrecut cateva ore pe banca aia unul langa altul, imbratisandu- ne si sarutandu-ne.
La sfarsit am vorbit si am spus ca vom uita intamplarea si nu vom mai vorbii niciodata despre ea. El fiind cuplat eu fiind cuplata am ignorat tot cea ce facusem.
Acum am aflat bomba. El e coleg de servici cu fratele meu de 25 de ani. Mai sunt si foarte buni prieteni.
Si ca nu as fi destul de moarta daca ar afla. Mai petrecem si craciunul impreuna. ÎMPREUNĂ.
Ce sa fac? Pur si simplu turbez, si tremur. Tipul cu care m-am sarutat eu asta vara petrece revelionul cu mine!
Ce sa fac?

7 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Să vă așezați pe o bancă și să continuați ce-ați făcut vara trecută. Poate ești de treabă și îi arati si camera ta.

| Mieeez666 a răspuns (pentru LoveSleep):

Vorbeste frumos ca-i rea (si sexy).

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Asta este impacate cu ideea, si ceea ce ai facut tu nu este de judecat, OMUL NU ESTE PROIECTAT SA FIE MONOGAM, sunteti tineri sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri, nu sa va complicati in relatii, asta este, te-ai distrat, nu>? ce mai conteaza astea sunt amintiri care ti le vei aminti cu zambetul pe buze

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru LoveSleep):

laughing big like

| fatasexysirea explică:

Da. Am uitat sa mentionez ce eu am 16 ani si el 20 ani.

| R0R0 a răspuns:

Dar tu nu vrei sa fiti impreuna?
Nu ai de ce sa tremuri.Inteleg ca ti se face piele de gaina cand te gandesti la el, dar nu te stresa. Totul va fi bine

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru fatasexysirea):

Baiatul e la varsta la care trebuie sa strabata cat mai multe cearsafuri deci nu te astepta la iubire ca-n telenovele