Sincer eu cred ca se poate. aveam odata o carte veche in care erau multe tipuri de plante(care in mod ciudat le calcam pe strada fara sa stim ca in ele se afla viata) ca de exemplu musestel, coada soricelului, flori de tei, cicoare si muuuulte altele.acum nu stiu de unde ai putea sa faci rost de o carte ca aia...in ea scria la ce sunt bune respectivele plante, mie mi s`a parut impresionanta. eventual sa cauti pe la librarii/biblioteci. sau poti sa srii pe google :FITOTERAPIE sa vezi ce`ti apare(terapie cu plante-ceva de genul inseamna). imi pare rau pentru unchiul tau, regret ca doctorii au fost incapabili sa ii spuna ce are de la inceput, exact asa a patit si un vecin de`al meu. i`au zis ca mai traieste o luna si asa a fost.sanatate!
Nu voi raspunde la aceasta intrebare, deoarece este gresita categoria. Eu nu inteleg, adica da, este cea mai vizitata categoria, dar, daca toti am scrie toate intrebarile aici? Deci. pa!
Sti ceva, nu esti obligat/a sa raspunzi! Lasa-te de TPU! PAAAA
Stai linistit, am pus intrebarea de curiozitate in caz ca a trecut vreunul din voi prin asa ceva si ma poate ajuta cu un sfat, orice! Nu esti obligat sa raspunzi.
Da...exact asta s-a intamplat si cu unchiul meu...