Lasi iubitu gelos pentru celalalt sau renunti la amandoi. Tipu gelos nu va fi om bun pentru tine
E clar că iubitul tău nu are încredere în tine și dacă ar fi după el te-ar îndepărta de toți prietenii tăi.
Gândește-te dacă merită să continui relația cu el și nu mai scrie cuvantul na că e foarte enervant.
Am văzut ce răspunsuri dai...la tine toți sunt trolli
Nu e frumos sa se uite in tel tau. apoi face scene, urla, pai ce naiba? esti propieatea lui? trebuie sa te impui, toate au o limita
Iubi al tau cauta motiv sa se desparta de tine si are toate motivele. Mai citeste o carte, fetito, nu strica niciodata.
Cel mai indicat ar fi -sa lasi baieti -pentru o perioada mai lunga
NU esti pregatita pentru baieti
Deci eu nu pot sa iti citesc intrebarile astea numai din cauza acelui "na".De ceeeeeeeeeee?
De ce na?
Nici eu nu pot, nu am inteles cam nimic din poveste, na si na pai na daca na si na unde na a na la na
Na ce să-ți fac dacă nu pricepi, asta e, te apuci de învățat.
Și poate înveți sa dai și răspunsuri folositoare întrebării, nu ce-ți trece prin cap.
Cred ca de plictiseala il tot pune, altfel nu pot sa inteleg.I-am mai vazut o postare si tot 123432123 de "na"avea )
Doamne fereste! Cati ani ai, 12?
Eu nu am inteles ce a vrut sa scrie
Eu nici atat. Poate intelege ea...
15 și jumătate, de ce? Tu ești și mai copil? Na?
Atunci o sa încep cu ma omule, ba, wa, poate asa înțelegi
Draga mea, daca eram copil nu iti mai spuneam ca scrii numai aberatii! Am 27 de ani, deci daca dupa creierasul tau sunt copil, foarte bine! Du-te pe afara, plimba-te si lasa intrebarilea astea fara sens si raspunsurile la misto!
Dacă problemele oamenilor sunt aberații pentru tine, care se presupune ca ești adult, mai bine te abții sa oferi răspunsuri inutile, nu crezi?
Pai chiar sunt aberații și aiureli mai fata. Tu nu vezi? Ca numai ai chef de,, IUBI" la 15 ani! Și ca îți place de alt nou,, IUBI".
Ia mai bine și concentrează-te pe scoala ca băieți tot o sa întâlnești și o sa fie mult mai bine ai frumos sa întâlnești un baiat bun, inteligent cu care sa te înțelegi și care sa nu facă crize de gelozie din astea de copil. Când o sa mai crești o sa îți dai seama.
Lăsând glumele la o parte cu atâția,, iubii" vezi sa nu ajungi prin Germania ca toate ca văd ca astea de 15, 16 ani cam asta ca doriți. Vai doamnee ce a ajuns pământul asta.
Da, asa e, toate ne dorim Germania
Eh, părinții noștri sunt prieteni și na ne-am cunoscut și m-am îndrăgostit de el și el de mine și asa a ieșit relația.
Nu cred! Faci postari doar de plictiseala si da, sunt aberatii .Le mai scrii si la misto si mai iei si lumea la misto.Du-te afara, ia aer, lasa internetul .
Pe cine am luat la mișto?!
Spune-mi tu cum se scrie la misto ca eu nu știu ca sunt copil și tu adult.
Ma dor ochii de atâtea,, na"?♀️? Deci cu ăla ești prietena da ți a propus sa va F!? Și iubi ăla, doamne. Nu te supăra dar din ce sat sunteți?
Eu zic sa îl lași pe iubi și dacă ești cu celălalt nu fi fraiera și nu face nimic cu el ca asta caută.
Stau la oraș și el e de la tara NA.
Chiar nu știam cum tu la generală îți stătea gândul la gagici.
Mie imi suna a relatie in scoala generala, sincer, ca sa raspund la intrebarea ta, cel mai bine e sa-l lasi pe actualul pentru ca, ****, las-o dracu, chiar vrei sa stai cu un baiat care e gelos in draci si te tot ia la intrebari, vorbeste cu baiatul asta de care te-ai indragostit acum si vezi ce iese, oricum ai grija si cu el, toti sunt de treaba la inceput, dupa se *** toata treaba
Am terminat clasa a 9 a, sunt din școala generala împreună cu iubi deci na
Doamne eu in generală numai gânduri de iubi nu aveam. Pai normal ma fata ca te ai plictisit de el. Da -l incolo. Sfârșește Tâmpenia asta odata.
1 Renunță la „na".
2 Clarifică-ți sentimentele. Gândește-te pe cine iubești mai mult.
3 Iubi al tău e extrem de posesiv, cred ca ar trebui să aveți o discuție indiferent de decizia pe care o iei. Genul ăsta de comportament nu face bine nimănui.
KatiMe27 întreabă: