Esti mai timid de felul tau, nu este nici o problema, vei inainta in varsta iar odata cu ea iti va creste si tupeul si nu vei mai avea probleme in cazul asta, vei vorbi lejer si deschis cu orice fata vrei tu, good luck
Bravo tie, in acel fel numai vei da de tarfe care sunt doar pe interes, ai nevoie de mai mult tupeu, curaj sa afli ce are in cap, multe sunt doar obiecte sexuale nu o sa afli multe doar ca cauta barbati cu banii sau barbati frumosi, eu in locul tau as cauta o fata din Ungaria, parca ai scris ca maicata e originara de acolo nu? sau poti cauta in harghita
Nu sunt chiar timid, ca deh odata ce discut cu o persoana mi-e usor, problema e ca atunci cand vreau sa-i scriu unei tipe ma blochez dupa "buna", si deh atunci automat isi pierde interesul, sau mai crede ca sunt vreun cocalar incult.
Cand vorbim de o conversatie virtuala ok,sa spunem ca eu vorbesc cu madalina si urmeaza sa ne vedem dar ea nu ma place desi eu sunt un tip glumet,carcater super, degeaba fizicul meu o repinge, ea intre timp vede un tip frumos de ce ar sta ea cu mine? carcterul, inteligenta nu atrag sexul opus, poate o simpatie atat, fetele resping baieti care nu le atrage sau le baga in zona prieteniei, in jocul evolutiei exista selectie sexuala iar femeile fac selectie sexuala ele aleg cu ce parteneri sa faca sex sau nu
Si de asta exista aplicatii de dating, sanselevde copulare cresc raportat la numarul de indivizi, e vorba de probabilitate. Dintr-un milion de persoane, am cel putin 1000 de sanse ca o tipa sa ma gaseasca atractiv, asta luand calcul combinatiile fiziologice destul de rare si oarecum cautate, de exemplu statistic doar 1% din indivizi au ochii albastri, iar eu fac parte din acel procent.
Problema e ca sunt prea direct, gen nu sunt prea subtil, nu ma refer ca i-am propus uneia direct sa ne-o tragem, ci ea zis ca sunt indragostit de ea.
Mutubal întreabă: