anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, prietenul meu pot spune ca a facut cu penisul la vaginul meu dar nu a intrat, sunt virgina, penisul lui nu a fost total sculat si nu a fost excitat asa de bine dar mi e foarte frica sa nu fi avut lichid seminal, au trecut doua saptamani si sani au inceput sa imi fie sensibili si sa ma doara, pana acum nu am mai patit asa, trebuie sa imi vina menstruatia pe la inceputul luni.
Sunt riscuri de sarcina? sunt foarte speriata.

3 răspunsuri:
| Mejdej a răspuns:

Stai linistita un copil nu se concepe cum cred uni, trebuie sa indeplinesti multe condi : sa fi sanatoasa, sa fi in perioada fertila, si sa te termini in vagin, la tine nu se poate pune problema de o sarcina. Probabil din cauza stresului o sa-ti intarziu cateva zile menstruatia este perfect normal.Ai facut cand erai in perioada fertila? Dar nu cred ca se pune problema de o sarcina.

| MirelaMirela99 a răspuns (pentru Mejdej):

Da, era prima zi de la inceputul perioadei fertile

| corbulalbrosu a răspuns (pentru MirelaMirela99):

In prima zi considerata fertila probabilitatea de a se putea forma o sarcina este de maxim 10-15% insa acest procent este considerat ca poate exista numai in cazul in care sperma a fost ejaculata in vagin in imediata apropiere a colului uterin.