Sa fii dragut? Cred ca glumesti!
Nu, nu.Iti spun eu cu ce se mananca o relatie "de succes": Dimineata cand o vezi ca se trezeste ii dai una peste bot sa adoarma la loc. Dupa-amiaza cand o vezi, ii mai dai una peste bot, sa se stie cine-i Seful in casa! Seara, la fel, o mai chinui putin doar ca de data aceasta te vei gandi la alta tactica caci, ma gandesc, se va plictisi femeia de atatea palme peste bot.Stii ce-i poti face? O poti tunde la chelie, sunt sigura ca asta o va incanta nespus! Si in final, a doua zi: o poti face sa regrete pana si faptul ca respira.Cum, te intrebi? Simplu! O pui sa locuiasca sub acelasi acoperis cu socrii.
...
Auzi si tu intrebare, cica "sa fiu dragut cu ea?"...Nu draga, nu e nevoie.Ti-am spus, de o vei teroriza nu va mai fi nevoie sa fii dragut deloc caci, dansa, va stii deja cine face legea-n casa!
Ea cu toporul si tu sub pat considerandu-te tot barbat.
-Numai bine.
Mai Kirito te duci la o fata care iti place ca si cum ar fi Asuna, si pur si simplu o inviti la un suc sau la o cafea, la o pizza. poate in parc la o plimbare ii cumperi un trandafir rosu..chestii daştia. Si fi tu insuti.
Si ce e rau in asta?
Bine ca eu, de pilda, rar cand se mai intampla sa dau raspunsuri la misto ca in cazul de fata, spre exemplu.Dar te inteleg, chiar te inteleg.
Eu cu greu ma abtin sa nu las, mai tot timpul, comentarii in bataie de joc (adica de luat la misto).De ce? Deoarece site-ul acesta colcaie de "genii" neintelese, si cu asta am spus tot.
-Numai bine.
linarkfts întreabă: