Hmm...nici nu te mai gandi la el! viata merge inainte! bine ca nu ai apucat sa te culci cu el si sa aflii dupa ca el a facut-o cu alta!
nu s-au terminat baietii din lumea asta! cauta pana gasesti unul care sa te merita, sa te iubeasca si sa te faca fericita!
Eu zic sa-l testezi ccu ceva poate ca prietenii lui mint nu se stie niciodata
Eu zic sa-l testezi ccu ceva poate ca prietenii lui mint nu se stie niciodata
Daca dupa doar cateva saptamani te-a inselat ce rost mai are sa continui o astfel de relatie...Asta daca ce spune acel prieten al lui e adevarat. Daca s-a culcat cu alta nu merita nici sa te mai uiti la el.
Cum as putea sa-l testez sa aflu daca asta chiar s-a intamplat?
Incearca sa-l imbeti si pe urma sa-l tragi de limba si pe urma afli daca s-a intamplat asta
Pai stai un pic... daca a facut-o inainte sa te cunoasca cu tine, nu vad problema.
Dar daca te referi ca s-a intamplat in timp ce era cu tine, confrunta-l. Prietenii lui poate vor sa va bage bete-n roate, sau cine stie...
Cel mai bine este sa discutati intre patru ochi.
Era cu mine nu e logic? nu ma priveste ce-a facut el inainte.
Era un bun prieten de-al lui care nu vroia nici gand sa ma supere, dar s-a scapat si acum ii pare rau ca am aflat
Aiurea,nici nu a inceput bine ca a dat-o deja in bara!
Vorbeste cu el de chestia, s-ar putea ca prietenii lui sa te minta sa fie gelosi ca acum il impart cu tine!
Daca el iti recunoaste sincer nu mai ai pentru ce continua, daca a facut-o odata mere o va mai face-o!
Iti vezi de viata ta cateva saptamanii nu este mult si nu ai implicat multe sentimente! e normal sa te doara, ti-ai facut sperante, iar el le-a omorat! chiar daca il vei uita niciodata nu vei mai avea incredere in el si tot la despartire se ajunge!
O noapte usoara iti doresc!
Lucrurile astea sunt foarte incurcate, dar in fond se reduc la cateva lucruri simple:
1. ce vrei tu de la el si ce poate el sa-ti dea tie, ce vrea el de la tine si ce poti sa-i dai tu lui?
2. ce fel de relatie aveti sau va doriti?
3. cat de bine comunicati, va intelegeti, cata incredere aveti unul in celalalt?