Sunt virgin eu te pot satisface fiindcă n-am umblat la multe și sunt curat jos
Și sexul nu se face în relație, e ca și cum ai face cu un membru din familie sau verișor.
Te duci, te întâlnești, va cunoașteți puțin la o cafea și big bang.Asa consider eu ca sexul are cea mai mare valoare
Asculta-l pe VrRos ca el nu a avut experiente sexuale decat de unul singur dar se pricepe la sfaturi in relatii.
De ce crede ca nu te poate satisface? Ca nu i-a venit din senin, e fie ceva ce ai spus sau ai facut de crede ca nu esti multumita. Incercati sa va bucurati de intreaga experienta sexuala, nu sa fie o cursa spre finish line.
Da, am discutat despre asta. Dar el considera ca nu e asa si considera ca performanta lui sexuala a scazut, pentru mine asta nu i o problema
Repeta-i până pricepe. Dacă nu vrea sa înțeleagă atunci analizează situația mai in detaliu. Poate fi și altceva in spatele problemelor astora. Ce anume, nu as putea să îți zic.
Din pacate, sunt multe cupluri chiar si casatorite care se despart cand ajung la insatisfactie sexuala, fie ca barbatul are un cuc pre mic si anatomic nu-i capabil sa satisfaca vaginal, fie ca termina prea devreme, fie ca nu-i pasa si nu se starduie sa-si satisfaca iubita, prin tehnici sau jucarii sexuale, ca sa-i produca si ei placere.
Cauta-ti altul, decat sa stai in continua frustrare, cu unul care nici macar nu vrea sa incerce sa-si rezolve problema.
asa-i cum zice verginica, nu mai esti atractiva sexual, te-ai ingrasat, cand te vede dezbracata ii moare la intrare
Glumesc, nu stiu cum arati, dar ar putea sa fie si asta o problema.Sa ia si el ceva produse de astea care sa il tina mai mult, poate asa cand vede ca face mai mult e multumit.
Sint produse, da pe scula, termina mai, greu decat de obicei. Sau daca nu-i sta scula tapana mult timp, la fel is pilule, cum o dai ar avea rezolvare.
Daca nu vrea, inseamna ca te-ai ingrasat si nu mai esti atractiva pentru el
Fara partea sexuala, e totul platonic, nu mai exista relatie. Nu ai ce sa mai schimbi, daca la voi a aparut abia la un an, nu mai are vreo sansa sa schimbati ceva sau sa reparati. E timpul sa parasesti relatia. Daca tot vreti o sansa, incercati terapie+sexolog. Vine de undeva problema asta.
Poate ai cerite, dorinte mari si asta il determina sa spuna asta. Dar cel mai bine comunicati si trebuie sa gasiti o solutie sa fie fiecare satisfacut. Succes!