| User129394483838374848 a întrebat:

Am o siutatie care ma framanta.
Pe 20 decembrie am avut un contact sexual protejat insa, la un moment dat a cazut prezervativul fara sa ne dam seama si am facut fara maxim 1 minut (nu a ejaculat). Dupa aia am schimbat prezervativul si am continuat.
In ianuarie mi-a intarziat o zi-doua si mi-a venit pe 6. Doar ca ciclu a fost mai apos si mai neabunedent(m-a tinut pana in 11).
In februarie mi-a venit tot la o zi inateziere, facusem si un test pe 10 si era negativ urmatoarea zi pe 11 venindu mi pana pe 16.era mai normal,abundent, rosu aprins. Vreau sa mentionez ca am mai facut pentru linistea mea dupa doua teste benzi,iesind negative.
Mie imi era/este teama de o posibila sarcina dar cred ca am facut o infectie deoarece am avut mancarimi,scurgere abundenta,arsura cand faceam treaba mica si imi tot apar chestiile astea, de la ultimu meu contact cand am facut fara, in acel minut.
Ce ziceti pot fi gravida?!

Răspuns Câştigător
| Hypefox a răspuns:

Întârzierea poate sa fie din cauza acelor mâncărimi si acelor arsuri.
Daca contactul tau intim este mereu cu prezervativ, se poate întâmpla de la frecus sa te usuci si iti provoacă iritatie dar nu pe moment ci in cateva zile. In acelasi timp daca desigur erai destul de lubrifiata, exista posibilitatea de a fi sensibila, alergica la bacteriile partenerului.
Adica faptul ca mereu o faceți cu prezervativ nu va atingeți piele pe piele adica nu faceți schimb Îde bacterii, faptul ca ati apucat chiar si câteva secunde, iti provoacă acele mâncărimi si chiar si întârzierea menstrei si ți-o zic din ceea ce am pățit pe pielea mea de mai multe ori.

Trebuie sa înveți un pic să-ți cunoști corpul.

Acum nu vreau sa te iei dupa ceea ce zic eu aici caci poate fi eronat dar acestea sunt chestii ce mi s-au întâmplat.

De la antibiotice am pățit sa fac asa zisa candidoza si mi-a intarziat menstra tot la fel.

Iar sângele isi poate schimba asa culoarea, daca esti răcită jos, chiar si cand ai candidoza, poate sa aiba particule albe, rozii, rosu deschis.

Sarcina nu ai cum atâta timp cât ți-a venit menstruația in fiecare luna la rand.
Adica ianuarie si februarie.

Femeile care rămân însărcinate si au asa zisa "menstruatie" totuși, sunt femeile care nu au un regim alimentar bun sau au probleme de sanatate, lipsa de vitamite etc, perioada lungi la rand, sau de ani de zile, care nu duc un trai bun, care nu mănâncă si tot asa.
Iar ele poate nu sunt într-adevăr atente ca sa faca diferenta daca e o menstruatie sau o sangerare (însemnare) a unei sarcini.

Cel puțin femeile care au avut cazul sa fie însărcinate si sa fie pe menstruatie, menstruația sigur nu a avut cum sa fie ca cea obișnuită de 5 zile, ci poate o sangerare de 2 zile care ar putea insemna fecundarea ovulului si asa.

Nu cred ca esti gravidă.
Controlul la medic ar fi bun ca sa fi tu linistita ca nu ai probleme jos, atat.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

In loc sa mergi la ginecolog faci sex si teste de sarcina aiurea, ce ai asteptat din Decembrie suntem in Martie, mergi la medic sa te consulte numai lua sfaturi de pe net ca daca o sa iti fie rau nu te va ajuta niciun sfat de pe TPU decat medicul real care este in cabinet, maine ia trimitere de la medicul de familie catre ginecologie si marti cel tîrziu esti la ginecolog, daca vrei, daca nu vrei stai asa si fa nonstop sex si teste de sarcina pana iti va veni rau.

| User129394483838374848 explică (pentru Hypefox):

Asta cred si eu, mai ales ca mi am inceut viata sexuala recent, in octombrie, in decembrie fiind a doua oara. Atunci nu am avut lubrifianta si am fost foarte "uscata " la inceput si am avut dureri

| User129394483838374848 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Multumesc domnule Cristi, ma bucur ca stiti cat sex si cate teste fac!

| Major_Gabriela_1968 a răspuns:

Nu, nu ești gravida. Dar musai fa ți niște teste sa vezi ce e cu scurgerea aia.

Răspuns utilizator avertizat