Daca a spus din proprie initiativa cuvintele magice ''Te iubesc'', atunci este cazul sa nu mai stai prea mult pe ganduri. Sa actionezi si cat mai repede posibil. Succes!
Faza e ca eu ii mai spuneam "Te iubesc" si ea imi zicea "Si eu"... dar e prima data cand imi zicea ea ca ma iubeste
Daca te tine in fz inseamna ca nu te iubeste si nu are nimci pentru tine, incat sa te vrea de prieten sau iubit, indiferent ca tu i placi sau nu, ea nu-si poate modifica sentimentele din cauza ta.
probabil ca-i este rusine sa-ti spuna sa-i dai pace, d e aceea te tine in "sala de asteptaere" si nu te invita la ea in camera.
Problema e ca ea a inceput brusc sa imi spuna ca ma iubeste. Si faza cu fz-ul a fost acum 3 sau 4 luni
Se joaca cu tine, atata vreme cat continua sa te tina in FZ.
De ce nu o confrunti, intreband-o:
" Daca tii la mine, afirmand ca ma iubesti, de ce ma tii in FZ?
De ce nu-mi schimbi statusul si de ce nu-l pui, ca suntem impreuna?"
Eu abia astept sa vad raspunsul ei! Sa vii inapoi sa ne spui!
O sa incerc sa ii spun....mai ales ca am vorbit cu ea sa iesim doar noi doi peste cateva zile... o sa revin
Exista doua posibilitati:
1. Este un ''te iubesc'' ca pe o prietena/surioara (grav, n-ai scapare)
2. S-a indragostit si ea de tine (sansele sunt mai mici decat la prima)
Sfat:
Nu o lua prea tare atunci cand va intalniti, la modul ''hai acum sa ne casatorim ca mi-ai zis un te iubesc pe Facebook''. Abtine-te de la mizerii de genul sau alte dulcegarii ieftine ca o vei speria rau de tot.Si nu-ti exprima dragostea pentru ea asa brusc (cum ai spus ca ai mai facut) ca nu o vei mai vedea, iti zic sigur ca o ia la fuga.Serios,mai faci cate o gluma cu ea dar nu exagerezi iar la sfarsitul intalnirii o intrebi de sentimente si de acel ''te iubesc'' ce inseamna pentru ea.Mie imi miroase a friendzone din ala grav unde esti surioara dar iti urez oricum succes
Guys cum v-am promis, am revenit! Si in ce mod! Am iesit doar noi doi si dintr-o iesire basic pe afara a devenit un date de nota 10. Si acum suntem iubiti . Cu putina vrajeala, luat in brate, stat pe maulul apei la apus, un sarut, a mers totul ata