Din pacate, interventiile chirurgicale au efecte amestecate (cele imi multe dau grade variabile de impotenta). Totusi, ar fi bine sa incerci la Spitalul Panduri din Bucuresti, poate te ajuta cineva. E intr-adevar un handicap ingrozitor si, din pacate, greu de inlaturat.
Lasa fetele sa conduca in pat, iar daca nu vrei, atunci solutia este sa iti faci operatie de micsorare.Bafta!
Incercati un sex mai ushurel asa... sa excluda durerile! Nu trebuie interventie chirurgicala pn a avita diferite probleme pe viitor!
Ma adresez persoanelor feminine, multumesc pentru stupid, nu am vrut sa va las fara obiectul placerii si admiratiei unei asemenea raritati, am glumit. Cred ca daca eram prezent pentru cele care au binevoit sa ma aprecieze cu stupid eram jumulit cu pene cu tot
FA sex cu fata aia de 12 ani care a facut sex cu 5 barbati de o data.Aia sigur o sa-i placa.
Ce fete...zau asa.Eu una d-astea caut si nu prea gasesc.Las-o asa ca o sa dai de una multumita.
Tati bucura-te de marime, alti nu mai stiu ce sa faca sa le mai creasa ce sa zici esti mai norocos din fire. Oi fi tu vreun negru in corp de alb
Felicitari esti elefant! Pai o poti scurta, iei topurul, o pui pe butuc si o scurtezi, da ai grija sa nu o scurtezi prea mult...ca de adaugat nu se mai prea poate
Il poti tine 20-30 min p zi in apa rece iar el cu timpul se micsoreaza
Mimiiiiii întreabă: