| Zas a întrebat:

Am pierdut-o si ma simt penibil, a plecat la tatal copilului dupa 1 an de cand ea oprise relatia cu el.Noi am fost impreuna cateva luni de zile.
Mi-a spus ca pleaca pentru a-i fi bine copilului sa creasca cu tatal sau,nu ca-l mai iubeste,citez:"Tu ramai dragostea vietii mele,dar nu simt ca ai putea iubi copilul asta ca si tatal sau biologic.
Nu-l mai iubesc, este ilogic dupa atata timp de pauza de aproape 1 an de la despartire ca sa-l iubesc,dar o fac pentru binele copilul meu".
Am stat si inghitit tot ce mi-a spus,ochii imi fugeau in lacrimi si n-am avut putere s-o opresc.
A plecat definitiv de aseara si astazi am o depresie mai mare ca niciodata si simt ca nu mai pot continua cu nimic.
Ma simt singur si gol, sufletul imi e bucatele...ce as putea sa fac cand nu mai exista o solutie?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Intro astfel de situatii atat de aparte, nu exista alternativa in privinta ta, in afara de a uita ceea ce a fost si sa-ti refaci viata alaturi de o alta femeie libera, care nu a fost si nici nu este implicata in vreo combinatie sau relatie.

5 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate. Trebuie sa ai răbdare

| Zas explică (pentru Emma30555):

Asa sa fie, multumesc frumos apreciez.

| bbobo22 a răspuns:

Din pacate nu poti decat sa accepti decizia ei si sa mergi mai departe. Trebuie sa te bucuri ca s-a intamplat si pentru cat a fost frumos. Eu nu as incerca s-o uit ci as pastra-o ca pe o experienta frumoasa din viata. Gandeste-te sincer ca nu i-a fost usor deloc nici ei sa ia o astfe de decizie, dar ca si mama trebuie sa faca totul pentru copilul ei ca sa-i fie mai bine.

| Zas explică (pentru bbobo22):

Stiu,si soarta n-a fost in favoarea noastra se pare...
N-am s-o uit, am iubit-o cum n-am iubit pe nimeni in viata mea si a fost reciproca chestia, sper doar sa fie bine si ea si micutul(si pe el l-am iubit la fel de mult ca si pe ea), iar eu nu pot decat sa ii respect decizia.

| SG1995 a răspuns:

Bre, una proastă, una proastă, ăla o să-i rupă coloana. În cateva zile se va reîntoarce la tine. În locul tău aș trata-o ca pe o cățea.