Si eu ma simt atrasa de fete, dar e mai puternica dorinta de a avea o familie decat aceea de a fi iubita vreuneia
Buna pai desparte-te de el nu poti sa stai cu un baiat dca tu esti lezbi
pentru ca daca ai fi bi ai fi atrasa si d baieti
NU stii cum sa remediezi situatia?! Nu renunta deocamdata la nimic si in paralel incearca si o relatie cu o femeie, daca crezi ca-i ceva mai special cu ceea ce ai tu pana acum ...Ideea ca daca ajungi la o varsta la care ai sa regreti ca nu ai facut un pas corect acum, nu vei mai putea face nimic! Succes!
Stai klma.este ceva normal sa fi atrasa de fete, atata timp cat nu esti bagata in seama de nici un baiat si tu observi asta,...
Asta e primul` pas. ti-ai dat seama:d. Acum, asigura-te ca asa este si ca de fapt nu e doar o chestie pe care vrei sa vezi cum e. Dar daca zici ca ai avut o relatie cu o fata si ti-a placut mai mult decat relatia actuala, care este cu un baiat, cred ca esti lesby. E ok. Astepti pana iti gasesti fata potrivita, dar nu te supara, ce varsta ai? Ca din poza(daca tu esti aceea)pari foarte mica, si mi-e sa nu fie doar un simplu moft, o simpla 'copilarie', prosteala
Oricum multa bafta`!:*:*