anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am prieten de 2 ani. uneori simt ca nu-mi acorda atentia pe care o doresc.din plictiseala am inceput sa utilizez un nou site de socializare,si multi baieti imi scriu, chiar am inceput sa ma imprietenesc cu un baiat.prietenul meu nu stie.ma simt vinovata.e asta un fel de inselat?

9 răspunsuri:
| AnonimulxD112 a răspuns:

Daca te intalnestii cu el pe ascuns sau "frumosule" sau "te iubesc" sau alte si alte de cuvinte... cam da. Gandeste-te cum se va simti prietenul tau cand va afla ca te-ai imprietenit cu un individ. puppy dog eyes

| stockholm1998 a răspuns:

Si normal ca il inseli macar cu gindul si deja e inselat...nu stiu asta e parerea mea

| unarab40 a răspuns:

Pe langa ca nu-ti dea atentie te mai si inchide intro camera sa nu te vada nimeni,,, asa va ajunge? fi linestita,, ca trebuie sa ai comunicari cu lumea indiferent de postul lor sau de profilul care il au,,,

| AndruşcăăăăBăăăăă a răspuns:

Bunăăă! Scumpa mea nu îţi face griji. În primul rând trebuie să te convingi singurică că nu mai simţi nimic pentru fostul iubit şi uşor uşor să începi o altă relaţie, dacă doreşti. Şi nu cred că este rău că pur şi simplu vorbeşti cu respectiva persoană, nu începi o relaţie sau aşa ceva. Bucură-te de prezent şi nu te gândi la viitor. O seară plăcută! Fundiţăăă? puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se poate numi si asa, dar cel mai bine discutati si gasiti un remediu impreuna.succes.

| Erica33 a răspuns:

Nu este un insel atat timp cat el stie si cat intre voi doi nu se intampla nimic. Vorbeste cu prietenul tau spune-i
cum te simti.Te va intelege si nu te vei simti asa vinovata!
fundita
?

| CGF31 a răspuns:

Buna.
Intre voi a intervenit plictiseala. Dupa 2 ani de relatie, unele relatii se plafoneaza iar altele evolueaza.
Daca exista iubire intre voi cred ca ar fi corect sa vorbesti foarte serios cu el ca sa mai salvati si sa recuperati timpul pierdut. Daca nu mai exista iubire eu zic sa nu va mai chinuiti... Nu a murit nimeni dintr-o despartire la comun acord.
Nu consider a fi un inselat daca socializezi cu alte persoane indiferent de statutul tau.
Cum ar fi sa avem toti prieteni si sa nu mai comunicam cu absolut nimeni?

| Ajutatorool a răspuns:

In biblie scrie ca si sa te GANDESTI la alt barbat e inselaciune si se pedepseste cu moartea.

| grab a răspuns (pentru Ajutatorool):

Daca ai citi Biblia aia si printre randuri nu ca pe o carte de bucate ai putea foarte bine sa intelegi ca o femeie are nevoie de atentia barbatului si ca este in legitima "aparare" sa actioneze toate mijloacele ca sa fie bine pentru ambii.

Acum draga intrebatoare,
Cand baiatul nu te mai satisface dpdv afectiune, trebuie sa il faci atent la aspectul asta si vezi cum reactioneaza. Daca se indreapta doar pana iese pe usa e cazul sa gasesti altul.
Daca iti reproseaza diverse monotonii sexuale e cazul sa iei atitudine: fii mai "c oo rva" in dormitor si mai "sotie" in bucatarie.