| AnonimXnX a întrebat:

Am primit pe Instagram zeci de mesaje de la preoti si sunt baiat si am vazut si pe net multi preoți care se intalnesc cu baieti mici pe ascuns ce se întâmplă cu preotii din Romania de ce atat de multi fac asta pare ciudat rau?

6 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Tu câți ani ai?

| 1onur a răspuns:

Este Adevărat! există preoții pedofilii!

Nu toți îl slujească pe Dumnezeu! și Hristos!, cu Adevărat!, mulți dintre ei sănt fariseii!, și fățărnici!, îi folosesc numele lui Dumnezeul! și Hristos!,

Așa cum mai nou au apărut toti fariseii!, și fățărnici!, toți "preoții" de pe Tictok care "botezează" Dar de fapt acolo este cu totul, cu absolut totul altceva! Și nu botezul real! și creștin!, cel Adevărat!

Dumnezeul! Va avea grijă, de toți care au impresia că se pot juca cu numele lui! în fel și fel de scopuri murdare!, bolnave!, dezumanizate!, pe care ei le afirmă în numele lui Dumnezeu!

| AnonimXnX explică (pentru 1onur):

Am vazut fac botezuri pe TikTok nu e normal

| 1onur a răspuns (pentru AnonimXnX):

Nui deloc normal! i-au dat și la știri pe uni dintre ei!, care practică astfel de afaceri! Pentru banii și imaginea "curată" și "Sfântă" "biserici" false! Care se dau "preoți" și ca ei " ar scoate draci" din "oamenii" de acolo, și ar face " minuni" își bat joc de Dumnezeu fără nicio frică!

Dumnezeul! Nu se va lăsa bat jocorit! Dumnezeul nu se va lăsa bat jocorit!

| mihai69 a răspuns:

Vor să scoată dracii din ei...
rolling on the floor

| eliancodrut a răspuns:

Daca Dumnezeu este atotputernic, de ce le permite?