Te vei bucura de viata doar cand vei accepta realitatea, ca ea nu mai este in viata ta si ca nu mai poate fii nimic intre voi. Da-i pace, evita sa te mai gandesti la ea, apartine trecutului si nu mai face sens sa fii obsedat de el.
Daca nu mai esti cu ea, este evident ca ceva s-a intamplat, ceva care nu se va mai repeta si nici nu-ti va da vreo sansa sa fii vreodata cu ea. In acest caz, este bine sa-ti folosesti creierul de cate ori te intorci in trecut.
Amintirile raman acolo oricum, dar nu trebuie sa faci o obsesie din asta, sa incerci sa le retraiesti, pentru ca nu-i normal!
Invata sa traiesti prezentul, sa te bucuri de el, sa te focusezi pe actuala iubita si sa-i oferi tot ce poti, ca sa fiti fericiti impreuna.
faceti-va planuri de viitor, de concedii impreuna, de excursii, de orice, in care sa o incluzi si sa o vezi, ca o posibila partnera de viata.
E greu, stiu ce simti, am fost si eu in situatia ta, dar spre deosebire de tine eu am trecut mai usor peste. Pur si simplu, te indragostesti de altcineva asa o vei uita cel mai repede, e greu, stiu, dar merita sa incerci. Daca se despart cei doi, incepe sa vorbesti cu ea, alina-i "suferinta" si daca nu e "..." incet, incet se va indragosti de tine. Gaseste si tu un moment potrivit, cand sa ii spui ce simti pentru ea si ca o vrei inapoi.
Atunci de ce sa nu o iubesti in continuare chiar daca ea este impreuna cu altcineva. De ce ai vrea sa o uiti, sa nu o mai iubesti, doar pentru ca nu mai ai ceva de castigat din iubirea ta pentru ea?
Nu prea ai ce face. Daca totusi vrei sa o uiti, nu ai decat sa astepti pana ce trecerea timpului te va mai "scapa" de iubirea pentru ea. Preocupate de tot felul de lucruri care sa te tina cu gandul departe de ea. Daca tot nu mai vrei sa intretii aceea iubire, ea se va pierde cu timpul, poate te vei indragosti si de o alta fata in timp.
Mi-ar conveni sa o iubesc in continuare, dar asta imi cam afecteaza programul si viata de zi cu zi. Sa stii ca persoana iubita e cu altul...Nu e prea incurajator.
În timp o vei uita. Poate v a cobori și de pe piedestalul unde ai urcat o. Trebuie sa te îndrăgostești din nou, asa o vei uita cel mai ușor. Nu trebuie sa faci din ea o obsesie, căci ce iubire e aia dacă nu e împărtășită?
linarkfts întreabă: