| anonim_8127 a întrebat:

Am sanii foarte mici, ce sa fac sa creasca? Dati-mi niste metode, fara operatii, va rog!

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Pilulele contraceptive maresc sanii!
Mergi la un cabinet de planning familial pentru a ti le recomanda pe cele potrivite nevoilor tale!

113 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da vreau si eu nu stiu daca as ti te-as ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzica ca daca sari coarda iti cresc sani dar mai bine stai pe curul dau ca iti cresc sani zi dupa zi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzica ca daca sari coarda iti cresc sani dar mai bine stai pe curul dau ca iti cresc sani zi dupa zi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa o gaura baga un pai si sufla, ai s-o intreci pe pamellabig grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa creasca sani ce ma sfatuiti sa fac daca stiti ceva sunati-ma 0740692420

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti c-ti mai cresc asa decat dupa ce nasti, ii si la tine ceva genetic probabil, oricum esti frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

LoL Nu ai sani pai eu am 11 ani si am nr sani mari adica am de 7 centrimeti sani laughing Dar eu fac tenis de la 5 ani tongue Apucate de teniswinking sau ia id meu si vb pe mess sa-ti dau eu nij ideiiwinking fata_din_vis_alina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of ma saturi cu titili tali

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am sanii mici si am 16 ani ce sa fac sa creasca? ajutati-ma plzz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Piscai sanii in fiecare si cate 15 minte si fa exerciti nu la mate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai rabdare, daca nu du-te pe noifetele.ro
acolo este un psiholog care iti va raspunde la toate intrebarile
thumbs up

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar fac cu prietenul meu dar nusi face efectul. paula 22 de ani 1988 01

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ramai insarcinata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maseaza-ti sani in fiecare zi cu o crema oarecare sau cu Tinctura de marar tip de 3 min si ai sa vezi singura rezultatulwinking qiar merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand fata dupa o partida de sex dupa ce se desvirgineaza incepe sa se maturizeze si sa se dezvolte asa ca mai bine ai face o partida si iti zic eu ca va merge! eu sunt student la medicina si stiu aceste detalii. multa bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia radacina de lemn dulce ca sa-ti creasca sanii si daca esti slaba iti mai pune cateva kg in plus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum se face tinctura de marar?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 12 jumate ani.Sanii mei sunt foarte mici.Alte colege din clasa ii au extrem de marii.Baietii se uita la ele si eu ma simt complexata. Am o prietena de 10 ani jumate si are sanni mai mari decat ai mei! Ce sa fac? Sunt slaba si mi-e frica sa nu ma ingras daca iau tinctura de marar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sani mari? straight face fa fata sexwinking ia sa vezi cum iti cresc laughing doamne. ba frate in ziua de azi nu mai are ma nimeni rabdare. FA SEX ca imediat te dezvolti. te faci ca de 24 de ani laughing cunosc multe cazuri de fete de 14-15 ani care fac sex ff des laughing zici ca au 24-25 de ani. si niste sani cat capu' straight face ba ce lume. cica sani mai mari. nu ti convine zi dracu ca ai 13 ani cand te intreaba cineva si gata straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am doar 12 ani si vreau sa imi creasca snii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 15 ani, si am sanii destul de micisad

Nu stiu de ce mi-au scazut in ultimul timpsad in aceiasi ipostaza suntem multe fete, ce putem facecrying?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 11 ani si am sanii mici...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am inteles ai 20 de ani.mai ai rabdare un pic! o sa-ti mai creasca! asta daca nu e ceva genetic... din familie.eu am luat anticonceptionale YASMIN si vreau sa spun ca mi-au crescut.incearca si tu poate da rezultate si la tine.bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am luat si eu tinctura de marar dar este fff oribila la gust acum astept sa vad daca creste cu adevarat dar v-am spus este fff oribil la gust

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetelor in nici un caz sa nu puneti compresa cu apa rece la sani ca faceti cancer, ca am vazut mai jos ca nu stiu care o sp sa pui compresa cu apa rece sa NU faceti asa ceva niciodata ca faceti cancer.Asa o facut o mama care D-zeu sa o ierte tot asa avea probleme cu sani, dar cand a ramas insarcinata i-au crescut si dupa nastere s-au lasat si ca sa ii ridice a inceput sa-si puna comprese cu apa rece si a facut cancer la san din cauza asta si a murit si a lasat o fata de 16 ani orfana.NU FACETI ASA CEVA...gasiti alte metode.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit ca te si ingrasi de la tinctura de marar nu numai ca iti cresc sanii, e adevarat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa-ti creasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......rog-pa.rss