Buna. Daca tie ti-a venit dintr-o data ideea sa te desparti de el atunci il inteleg. Pana l-a urma, l-ai ranit. El nu mai vrea sa se intample asta si a doua oara. Daca intr-adevar vrei sa va inpacati, vorbiti sa va intalniti si ii spui de ce ai ales sa va despartiti si de ce acum vreti sa va inpacati. Te asigur ca e foarte confuz. Numai bine!
Nu mai esti o pustoaica, stii ce vrei? ( Nu prea e bine sa ai relatii cu, colegi de serviciu sau de clasa/an. Risti ca pana la terminarea scolii sa te cunoasca toti.)
Am discutat despre asta, dar acum am impresia si stiu ca are nevoie de ceva timp... doar ca nu stiu ce inseamna termenul de "ceva timp" pentru ca mi-e sa nu cumva sa se razgandeasca sau sa creada ca nu mai vreau eu. deocamdata il las in pace, dar nu stiu daca peste vreo 2-3 sa mai incerc sa vb cu el... cand ne vedem, la scoala, e una, dar m-as duce direct la el acasa sa vb cu el, ca la Bucuresti sta singur, si nu incurc pe nimeni daca ma duc, doar ca mi-e sa nu cumva sa ma trimita naibii si sa imi inchida usa in nas. uneori cand ma gandesc la treaba am impresia daca ma duc la el poate fi ok, uneori ma gandesc ca ar fi cumplit!
Incearca sa vorbesti cu el sa va intalniti. Trebuie sa vrea.
O sa fac asta, dar cred ca mai las un pic de timp. multumesc mult