| Vlad162 a întrebat:

Am si eu nevoie de un raspuns la o mica problema, si o zic pe scurt.

Mi s-a facut cunostiinta cu o fata care ar vrea sa intre la aceeasi facultate cu mine si chiar a inceput sa imi placa de ea,felul ei de a fi si cum gandeste. Am facut schimb de numere de telefon si de facebook si am inceput sa vorbim. Ideea este ca ea are prieten,dar tot ea mi-a zis ca va trebui sa il paraseasca oricum pana pleaca la facultate(care este oricum in strainatate).

Cand vorbim,ea e foarte deschisa cu mine si imi povesteste orice,discutiile merg foarte bine si ne intelegem excelent. Ea este si din alt oras,ce-i drept nu foarte departe de al meu si o sa ajunga curand in orasul meu pentru o perioada de timp. Si ma gandeam ca atunci as putea actiona.

Si ideea este ca nu stiu ce sa fac in continuare cu relatia dintre noi,cum as putea s-o fac sa se indeparteze incet incet de actualul ei si sa se apropie de mine. Ce as putea sa fac?
Si inca ceva, la inceput ne contactam reciproc si in mod egal, dar vad ca recent mai mult eu sunt cel care ia initiativa sa vorbim. Ce-i drept ea este si cu bacul si cu pregatirile de facultate dar o vad destul de des online pe facebook. Ce sa insemne asta? Si cum sa procedez cu contactatul?
Multumesc tuturor anticipat.

Răspuns Câştigător
| Tentacle111 a răspuns:

Zic sa ai grija, poate SUA se crede puternica, dar ca Friendzone nu e nimeni.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Las-o sa-si ia bacul, si pana atunci mai exerseaza cu o alta fata, loco.

| rousz a răspuns:

Nu poti face nimic happy poate doar sa-i fi alaturi in continuare, si de ce nu o intrebi ...asa iti faci ganduri happy

| ywar a răspuns:

Sa o indepartezi de ala? Ce tie nu iti place - altuia nu face. Daca vei face asta ti se va intoarce la un moment dat cand nu te astepti.

| Kenya a răspuns:

Daca chiar ajungeti amandoi al aceeasi facultate si il va parasi sunt sigura ca o sa va intelegeti voi.
Momentan intalneste-te cu ea in postura de prieteni.

| Vlad162 explică (pentru Tentacle111):

Buna astawinking