Probabil baiatul asteapta sa iei tu o decizie, iar pana atunci, incearca sa renunte usor-usor la tine, preventiv, insa in acelasi timp, probabil e si atent la interesul de care dai dovada, cat timp el e mai "tacut".
Cel putin cam asa fac eu, m-am cam obisnuit sa las fetele sa faca pasii astia, insa sunt ceva mai comunicativ (cred).
Am trecut si eu prin relatii de astea 'imposibile' din cauza deciziilor ei, care erau total impotriva 'noastra', desi ambii eram atasati.
La tine insa spui ca baiatul s-a speriat de ideea unei relatii serioase, s-ar putea sa nu fie pregatit, sau poate totusi e suparat ca il ameninti cu o posibila despartire definitiva, si de asta afiseaza o indiferenta.
Indiferenta asta poate fi putin teatrala, cum era de obicei in cazurile mele, insa fara ea, voi (majoritatea) nu prea faceti nimic, nu dati nici un semn cum ca vreti sau nu o continuare. De multe ori, prin indiferenta asta, va "amintiti" de noi dupa perioade moarte, in care ne chinuiam in zadar sa petrecem timp cu voi, sa incepem ceva... Iar voi va intareati orgoliul cu asta, si atat.
Ceea ce poti face in acest moment se reduce la ceva foarte simplu, ASTEAPTA o scurta perioada fara sa mai initiezi nimic legat de relatia respectiva. Sa stai in espectativa...o vreme. Succes!
O femeie in toata firea, asa cum tu spui ca esti, nu se bazeaza pe o relatie la distanta, relatie in care cred numai cei tineri care inca nu sunt capabili de o relatie normala, loco.
Am spus ca am încercat o relație la distanta. ( urma ca eu sa mă pun pe picioare și sa îl aduc și pe el aici)
Era vorba de o noua relație, cu o persoana de care mă despart 5 mile.
Voi încerca să fac asta dar toate se bat cap în cap. Din păcate nu prea am cu cine sa vorbesc și îmi e enorm de greu...
Nu mai face sex cu nimeni până nu te căsătorești,de ce tu să oferi ceea ce un bărbat simte că are nevoie, sex, fără ca el să ofere ceea ce o femeie are nevoie, stabilitatea, protecția și exclusivitatea posibile doar prin căsătorie.