Nu am inteles... pana la urma sa ``ejaculat`` afara, in prezervativ sau in tine?
E de la regimul alimentar deficitar. Mananca sanatos daca vrei sa slabesti nu sari peste mese ca te omoara stomacu dupa. Rezumate la mic dejun, pranz si cina la ora 6-7 seara si va fi bine. Decat sa renunti la mancare mai bine renunta la duciuri. Si...practica un sport. Te va ajuta. Daca iti este prea greata ia inainte de masa o ranitidina sau un redigest. Stai calma. Bebe e departe. Dar daca chiar vrei sa indepartezi teama asta (desi nu cred ca esti gravida avand in vedere ca ti-a venit ciclu) fa un test de sarcina. E ieftin si rapid.
Iti este rau pentru ca nu ai mai mancat decat sa te doara rau mai bine mananci din fiecare masa cate putin...
Mananca...nu slabesti renuntand la paine...du-te la alergat, mananca fructe, si nu asa de multa paine
Iti e rau din cauza alimentatiei, daca vrei sa nu ajungi la doctor pune mana si mananca dar mananca sanatos
Draga mea, daca vrei sa slabesti poti manca linistita paine, cel mai imortant este sa nu mananci din mancarurile care iti plac cel mai mult decat in cantitati mici. De exemplu dimineata ar fi foarte bine daca ai manca lactate, dupa masa o supa usoara ca putina carne iar spre seara un pireu de fructe sau ori ce fel de mancare usoara daca intre mese iti este foame poti manca un fruct sau daca iti plac legumele. Cel mai important lucru este sa faci miscare, inscriete la un sport preferabil. Iar pentru neramuriri cumpara un test de sarcina ca nu ii scump deloc. Bafta
HappynewCenusa întreabă: