| RAY a întrebat:

Am si eu o curiozitate parul pubian refelecta culoarea parului capilar?

13 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

De obicei parul pubian NU are aceeasi culoare si de asemenea este mult diferita ca si structura fata de cea a podoabei capilare. De asemenea parul pubian are o culoare mult mai inchisa fata de parul existent de pe restul corpului fiindca contine o cantitate superioara de melatonina/eumelanina. Asta se datoreaza faptului ca melatonina este substanta care imprima/confera o anumita culoare, iar cantitatea de melatonina produsa de organism este mult diferita si foarte abundenta in aceasta zona/parte a corpului.big grin

| RAY explică (pentru corbulalbrosu):

O blonda ce culoare va avea la vagin?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru RAY):

Roscata.

| RAY explică (pentru corbulalbrosu):

De ce roscata, nu vad logica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,de multe ori e diferita, e mai inchisa.O bruneta il va avea negru, evident, iar o blonda o nuanta mai inchisa, saten sa zicem.

| Freya1 a răspuns:

Nu mereu. Daca esti saten.sunt sanse foarte mari sa fie negru sau daca esti blond sunt sanse foarte mari sa fie saten adica mereu cu o nuanta sau aproape o nuanta mai inchis

| Ascension a răspuns:

Doamne laughing
Nu, nu reflecta nimic, acum exista si cazuri speciale dar alea le excludem.

| SG1995 a răspuns:

Nu, nici macar parul facial, eu sunt blond, dar daca imi las barba, aceasta imi iese roscata, iar pilozitatea intima e satena.

| RAY explică (pentru Ascension):

Tu esti bruneta la par nu?

| RAY explică (pentru SG1995):

Ce chestie ma mir, nu stiam, deci o blonda e roscata sau satena acolo

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Ei, da cred ca culoarea parului inca tine de ereditate tata are par negru, mama avea blond in mod natural, dar cica unul din bunici era ceva roscat.

| RAY explică (pentru SG1995):

Eu cand eram mic eram blond apoi saten acum brunet, cred ca i-am mostenit pe amandoi

| Ascension a răspuns (pentru RAY):

Da, dar e un brunet care da in roscat la soare.