| IubescRapidBucuresti a întrebat:

Am si eu o intreba... daca vine o fata si va pupa pe obraz si va zice ca vede in voi ceea ce nu a mai vazut in alti... la ce va duce cu gandul?

P.S. Ne cunoastem de cand eram copii

Răspuns Câştigător
| deepinlovewithyou a răspuns:

Ar trebui sa te simti mandru si norocos smug. Inseamna ca fata te place, si daca ti-a spus chestiile astea inseamna ca tu esti o persoana mai speciala pentru ea. Daca te-a pupat pe obraz din senin, are niste sentimente aparte pentru tine. Eu zic sa n-o refuzi si sa vorbesti cu ea, sa-i dai atentie si sa nu o faci sa se simta prost. Succes!

9 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Daca a-si fi baiat mi-ar veni in minte: ''asta este inceputul unei noi povesti de dragoste'' love struck big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca s-a indragostit de tine.

| Fufulete a răspuns:

Vede special in felul tau de a fi...Incearca sa-i dai o floare sau sa iesiti undela la un film...Vezi daca ar merge o relatie intre voi, dupa ce mi-ai spus tu te cam place fatawinking.

| blueheart a răspuns:

Hei! Decat sa-mi bat capul cu intrebari la care nu pot gasi raspuns as intreba-o direct la ce se gandea cand ti-a spus acest lucru. E mai simplu.
Succes! happy

| IubescRapidBucuresti explică (pentru Konata):

Mersi de sfat

| Mangeyoku a răspuns:

Cand o fata iti spune asa ceva, asta inseamna ca ea crede, ca in tine,, zace'' o pereche foarte buna pentru ea.
Si, te place.(iubeste)

| twiterist a răspuns:

Asta inseamna ca s`a indragostit de tine nene laughing bagate cu ea in seama fa`i complimente dui cadouri ceva

| Evilo a răspuns:

Ce sa zic, nu vreau sa ma gandesc la ce inseamna ca e destul de obvious. Tot ce pot sa zic este ca, daca va cunosteti de cand erati copii, si banuiesc ca va intelegeati f bine(daca nu e asa poti sa intri intr-o relatie cu ea) nu veri sa risti pritenia dintre voi pentru o relatie care, se fim realisti, in 90% dintre cazuri se va termina mai tarziu sau mai devreme. Adica oricat ne propunem, oricat vrem sa ii facem mereu pe plac s-ar putea chiar noi sa pierdem relatie pentru ca ne indragostim de altcineva, chiar experimentez asta la momentul asta, si iti zic ca daca iti pasa de fata asta ca "un prieten" atunci nu cred ca ar fi bine sa va cuplati.

| unknownn a răspuns:

Ca e indragostita de mine, depinde de mai multi factori!
Tre sa te duca capu'!