Bună.
Este un mit fals că ai dureri de cap din lipsa vieții sexuale!
Pa, pa.
Asta e o scuza lamentabila pentru libidinosi si nimfomane.
E adevarat ca unii devin frustrati cand au perioade de abstinenta, dar nici nu ajung la dureri fizice...
Eu sunt abstinenta de 2 ani si nu am dureri de cap.astept marea reintalnire cu dragostea vietii mele.inainte nu stateam mai mlt de 3 saptamana fara sex. daca mi zicea cineva ca voi trece prin asta... oricum e o tampenie.doar babele pe la tara mi zic aoleu mama o sa faci chisturi.din contra ma simt excelent. astept the big moment
Buna.nu este adevara asta este un mit fals.iti spun sigur pentru ca eu sunt singura de 6 luni de zile si nici o problema
Salutare tuturor Romanilor inclusiv si tie.De multe ori am auzit asa intrebari ce tin de sex sau dragoste.Sexul sau dragostea pentru mine e unu si acelasi lucru dar eu ca un fan al biologiei pot sa-ti spun ca nu poti avea dureri din cauza ca nu ai relatii sexuale.Sexul e o stare de relaxare de care orice persoana are total nevoie de ea.El intinereshte hormonii care la rindul lor te ajuta sa iti imbunatatesti energia si te ajuta sa-ti pastrezi tineretea.If you are not ready you can practice masturbation . Succes :*
anonim_4396 întreabă: