anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare care ma macina de mai multa vreme Am cunoscut un baiat acum 6-7 luni la inceput am vorbit cu el mult i-am spus ca imi place de el mi-a dat de inteles acelasi lucru numai ca este mai mare ca mine cu 8 ani. A zis ca nu conteaza varsta sa ne cunoastem mai bine big grin Familia lui era perfect de acord chiar ne-am atasat foarte mult (ei tin foarte mult la mine) Dar de la un timp el nu a mai dat nici un semn de viatasad Si eu nu stiu ce sa fac daca incerc eu sa vorbesc cu el imi este teama sa nu il deranjez (el imi tot zicea inainte ca sa il sun. ca nu il derenjaza ) dar totus imi este teama trebuie sa il mai caut sau sa astept sa vad daca ma cauta el? Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Anonimmaa a răspuns:

Cel mai bine e sa il cauti uh:*. poate o sa fie bine.scuza`ma ca te intreb dar imi poti spune si mie cati ani ai daca nu te dernajeazastraight face? si eu sunt intr-o situatie la fel.:*

6 răspunsuri:
| Cristi905 a răspuns:

Cauta-l ma suna-l ce dracu, intre parintii mei e o diferenta de 14 ani, asa ca... n-are nimic

greece12
| greece12 a răspuns:

Suna-l si intreaba-l unde a disparut,ce-i cu el,e bine?
Si atat.
Daca te cauta pe urma, bine.
Daca nu, retrage-te si tu.
Macar sa fie bine!

| Daniaa a răspuns (pentru greece12):

Pai am inteles ca are niste probleme mi-a zis sora lui happy dar. imi e cam greu poate are pe altcineva daca nu a mai sunat sad pe mes cand intra nu zice nimic :-

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Daniaa):

Atunci nu e bine.Il preocupa altceva sau are alta.
Uita-l, cat de greu ti-ar fi!

| Daniaa a răspuns (pentru Anonimmaa):

16 scuze ca raspund cu intarziere am avut putina treaba happy

| Anonimmaa a răspuns (pentru Daniaa):

Nu-i nimic:*