| Fabian20 a întrebat:

Am si eu o intrebarebig grin...am facut abonament la cosmote, am luat un telefon si nu am de gand sa platesc abonamentu, mai e putin si se face o luna si trebuie sa mi-l inchida...telefonul nu se incarca cu incarcatoru nu stiu ce are(la inceput se incarca da ak nu mai vrea) trebuie sa i-i incarc bateria separat, ma gandesc sa duc tel sa mi-l repare pe garantie, da dupa cum spuneam mai e putin si se face o luna si inchid abonamentu pentru neplata. E POSIBIL SA NU IMI MAI DEA TELEFONU CAND VINE DE LA REPARAT?big grin

5 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Atat timp cat tu nu respecti clauzele din abonament si ei pot face la fel.
P.S: Tu chiar crezi ca nu vei plati abonamentul asa e? Te inseli...

| Fabian20 explică (pentru Ronnix):

Dc ma insel? ce imi pot face?

| Ronnix a răspuns (pentru Fabian20):

Orice companie de telefonie mobila, banca sau alta firma cu care tu ai incheiat un contract, are dreptul sa-si recupereze banii ce clientul ii datoreaza sub o forma sau alta!
Daca stiai ca nu-ti permiti sa platesti un abonament de ce nu ai folosit o cartela prepay?

| Fabian20 explică (pentru Ronnix):

Pai nu vreau sa i-l platesc, poate as avea de unde sa platesc...si eu nu cred ca au ce sa imi faca odata ce am dat decat buletinu, nu am nimic trecut pe numele meu...

| KimBianca a răspuns:

Pai thinking ai putea ramane fara telefon, nu e exclus...dar daca nu vrei sa platesti factura si poate nici urmatoarea firma te poate da in judecata si o sa platesti de nu o sa iti mai trebuiasca in veci. ^_^