| sageataalbastra a întrebat:

Am si eu o intrebare:

Daca fac sex prima data cu prezervativ, dupa ejaculare, il scot il arunc, si imi sterg bine penisul cu hartie igienica, si ma clatesc pe maini cu apa (fara sapun), dupa o ora daca mai fac sex, folosesc un nou prezervativ, si il pun, exista vreo sansa sa ramana pe mana sperma pe mana de la primul act desi m-am clatit (sau cum ating penisul cu mana)? si sa ramana insarcinata?

Răspuns Câştigător
| dina05 a răspuns:

Doamne mai.
O femeie ramane gravida DOAR daca iti dai drumul in ea.
Nici vorba sa o lasi gravida daca bagi degetele dupa ce ti-ai atins pensiul sau sa iti atingi pensiul si dupa sa ii bagi degetele in pasarica :]]

8 răspunsuri:
| HoldMyHand a răspuns:

Nu

| dina05 a răspuns:

laughing

Bineinteles ca nu ramane gravida.
Spala-te pe maini si cu sapun! nu strica, nu musca laughing

| sageataalbastra explică (pentru dina05):

@ Mersi de raspuns, am sa folosesc pe viitor si sapunul!

As mai avea o intrebare pentru toata lumea, Am facut sex, tot asa, am aruncat prezervativul, mi-am sters-o bine cu hartie igienica, si m-am clatit pe maini, dupa o ora, i-am bagat degetele sa o excit, credeti ca ar fi ramas din nou de pe degete sperma desi m-am clatit pe maini, si a durat o ora, credeti ca exista sanse sa ramana insarcinata?

| DeeaMarry a răspuns (pentru sageataalbastra):

Spermatozoizii mor in contact cu aerul! Am auzit asta de n ori... Deci, dupa o ora, no chance!

| sageataalbastra explică (pentru DeeaMarry):

@ Mersi de raspuns,

Dar daca as face sex cu prezervativ, si apoi imi sterg bine penisul cu hartie igienica, arunc prezervativu, ma clatesc pe maini cu apa, si dupa o ora ating penisul meu(ideea e ca nu mai tin minte sa fi atins penisu sau nu) si apoi bag degetele in vagin sa o excit? Tot acelasi raspuns e? Nu ramane insarcinata?

Nu are cum, stai linistit!

| sageataalbastra explică (pentru DeeaMarry):

Va multumesc din suflet m-ati linistit happy toate cele bune!

Cu multa placere! happy