| Robert276 a întrebat:

Am și eu o întrebare, dacă fata face sex cu mai mulți și face și cu mine și zice ca are trompele legate după o ultima sarcina și face și cu mine și după 5 luni îmi spune ca e gravida acestui fapt și totuși burta nu e lăsată în jos asta înseamnă că mă șantajează? A trecut aproape jumătate de an și nu pare gravida, nu e exagerat de mare, nici măcar nu e lăsată în jos. Are o forma turtita, bine nu a insistat și nici la ușa mea nu a venit sa îmi spună. Menționez ca face și cu alții... a mai venit înainte de luna asta și a mai insistat sa facă sex cu mine, dar eu am refuzat-o și nu mi-a zis nimic de sarcina. Alaltăieri am văzut-o bine dispusa, cauta sa flirteze cu altul. Și probabil nu i-a mers. Deci la câte luni se cunoaște burta? Ca au trecut 4 luni, acuși fac 5 luni. Menționez ca ea nu are situație bună. E în vârstă de 35 de ani și mi-a zis ca după ultima sarcina care a făcut prin cezariana doctorii i-au legat trompele. Pentru ca i-a zis ca la următoarea sarcina corpul ei nu mai permite, a mai făcut copii și i-a mai dat la stat. Dar abia acum i-a trecut ei prin cap sa ma oprească pe strada. După jumătate de an. Am mai cerut sfat de la alții și au zis sa stau liniștit ca ma șantajează. Voi ce părere aveți?

5 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Eu nu stiu cum reusiti unii sa aveti norocul acesta.Se poate dovedi al cui e copilul numai prin test adn.In locul tau nu mi-as face griji.

https://www.qbebe.ro/......ea-normala

| dullcat a răspuns:

,,Ca si riscuri in urma acestui tip de sterilizare feminina, exista posibilitatea inchiderii incomplete a tuburilor, care ar putea conduce la aparitia unei sarcini nedorite - o femeie din 200 care a apelat la aceasta metoda poate ramane insarcinata mai tarziu, chiar daca si-a facut acest tip de interventie.
[...]
Spre deosebire de vasectomia masculina, pentru legarea trompelor nu exista un test care sa verifice eficienta operatiei. O femeie din 400 ramane gravida pe parcursul a zece ani dupa ce si-a efectuat aceasta interventie.'' - https://www.helpnet.ro/......i-feminine

| Robert276 explică (pentru dullcat):

Are 2 ani

| Robert276 explică (pentru dullcat):

Dacă e cezariana am citit într-un articol ca se vad mai bine trompele nu are cum sa greșească femeia asta a mai avut copii care i-a dat la stat. Ultima oara când am văzut-o nu mi sa părut ca avea burta ca de gravidă a trecut 17 saptamani

| dullcat a răspuns (pentru Robert276):

Mna...Cauta si tu sa nu te mai incurci cu astfel de femei.Ca e de-a dreptul tragic sa aduci copii pe lume asa in prostie.