| Fărăidei2001 a întrebat:

Am și eu o întrebare dacă o femeie se așează langa tine in transport public și te prinde de mana fara să vorbească cu tine și și joaca cu mana ta ce ar trebui sa fac

9 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

Nu exista,, trebuie'', faci ce simti. Te ridici frumos si schimbi locul sau continui joculetul cu mana

| Kiran a răspuns:

Ar trebui sa iti retragi mana si eventual daca se continua asta sa iti cauti alt loc, poate femeia sufera de dementa sau o boala psihica, poate a fost un accident crezand ca esti cineva apropiat, insa cel mai bine este sa te retragi pentru a nu intra in alte lucruri cum ca tu ai face ceva.

| Fărăidei2001 explică (pentru Kiran):

Femeia este sănătoasă vreau sa zic că tot se uită de ceva timp la mine dar nu am avut curajul să mă bag in sema cu ea vrei sa spun că nu sunt in Romania

| Fărăidei2001 explică (pentru Miruna333):

Mă gândeam poate că mă place sau ceva de genul că tot se uită de ceva vreme la mine

| Miruna333 a răspuns (pentru Fărăidei2001):

Pai poate te place. trebuia verbalizat

| Fărăidei2001 explică (pentru Miruna333):

Dar eu mai matură decât mine dar arata criminal

| Kiran a răspuns (pentru Fărăidei2001):

Ai putea sa incerci data viitoare acelasi transport public, poate frecventeaza acel loc si daca continua acelasi comportament, mergi pe drumul oferit de Miruna333 cu discutiile dar sa ramai rezervat fara sa deduci ca acea femeie, te dorea.

| Fărăidei2001 explică (pentru Kiran):

Vreau sa zic că ne vedem in fiecare zi dimineața când plec la lucru și când mă întorc de la lucru de ceva timp am observat că se uită la mine și îmi zâmbește mereu

| Kufu95 a răspuns:

E o femeie dubioasă, te ridici și pleci.