| VioricaHot a întrebat:

de aproape 2 saptamani ma ustura penisul cand il decalotez sau cand il introduc in partenera apoi nu ma mai ustura pentru ca se lubrifiaza. Am deja asta de 2 saptamani si nu stiu ce sa fac, m-am uitat si nu se vede nimic pe capul penisului in partea stanga jos sub el, de la ce poate fi?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Se poate doar presupune ca cel mai probabil celulele epiteliale situate pe fata interioara a preputului, cele care sunt permanent in contact direct cu suprafata glandului penian, NU sunt active si NU functioneaza si din acest motiv NU produc SMEGMA, adica lubrifiantul natural al carui rost si rol este cel de a mentine permanent in stare umeda suprafata glandului penian. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| GabrielaaGabiiii a răspuns:

Poate ai o infectie urinara, cand urinezi ustura?

| VioricaHot explică (pentru GabrielaaGabiiii):

Nu cand urinez nu ma ustura ma ustura doar cand decalotez penisul si dupa ce il introduc in partenera si se lubrifiaza nu ma mai ustura deloc.

| MykyDudyx a răspuns:

Poate îl decalotezi prea brusc și "pe uscat". Lubrifiaza foarte bine penisul inainte de a-l decalota. Nu forța. Poate ai abuzat putin de sex în ultima perioada si ai nevoie de o pauza.