Cica e o generalizare de prost gust, nu ca as fi eu blonda sau bruneta.
Mda asa se spune da asta nu inseamna ca toate blondele is proaste
Inteleg, dar cred ca un om care generalizeaza are o minte ingusta, la fel de usor ai putea sa judeci germanii dupa hitler, dar e imposibil sa fie toti la fel, nu?
Si brunetele dar mai putin majoritatea dintre noi adoram (sa zic asa) fetele cu parul saten sau roscat:d
Hi hi hi ) eu-s satena si sint cea mai adorata :-)
Asta tine de gustul fiecaruia...nu este o chestie generala. de exemplu mie imi plac mai mult roscatele, dar exista si "bunaciuni" blone/brunete/satene
Nu este neapărat adevărat. Şatenele sunt mai 'nedorite' deoarece se găsesc la orice colţ. Blondele sunt mai speciale, şi da, mă număr printre ele
E buna si una batrana dar bogata, ca dupa ce moare imi raman banii si pot sa fiu cu cine vreau. Referitor la intrebare... Mie imi plac brunetele.
Cine căcat a adus in discutie cretinismu' asta? Taci,bre,companionilor mei de rasa prefera sa ai niste picioare ce se desfac cat mai usor, o fata decenta(adica sa nu ai fata de tractorista vasluiana), si tate mari, ca in rest, Odin cu mila.Mno,acum ca eu am standarde mai inalte si o astept pe Emma Stone(care e roscata, apropo; sic!) inca, e alta treaba.
Uite ca mie unul nu imi plac fetele blonde in mod special! Asa ca nu baga pe toti baietii in aceeasi oala! Eu unul m as topi ca untul la soare dupa o tipa creola si un ten ciocolatiu! si parul foarte negru! ok?
Depinde de fiecare in parte, nu generaliza, nu cred ca o culoare te face mai inteligenta din pacate pustani de 15, 16 ani caut fete prostute intelegi, iar fetele pustanii cu lovele si uite asa se complac