| SentimenteAscunse a întrebat:

Am si eu o intrebare.
Deci, mie imi place de un baiat si nu stiu sigur daca si el ma place..adica se comporta frumos cu mine,vorbim,ne si intalnim seara pe ascunshappyBa chiar ne-am si pupat.Dar apoi el nu a mai dat nici un semn de viata.I-am trimis mesaj.dar nu mai raspunde, si cand l-am intrebat daca ma place a zis doar ca tine la mine.
Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Larisssaa a răspuns:

Te place. Doar ca ii este rusine sa iti spuna. Pentru un timp făte mai rece cu el. Aşa îşi vă da seama cânt de işportantă eşti pentru el şi că nu vrea să te părăsească. :*
Succes happy!

13 răspunsuri:
| denymar a răspuns:

Fiecare baiat e putin rusinos.Eu cred ca inca te mai place.Incearca sa-l convingi sa mai va intalniti happy

| Elena1234456 a răspuns:

Ignora-l un timp, lasa-l sa isi dea seama ce simte si ce vrea cu adevarat.

| cristi11234 a răspuns:

Daca il ignori acum faci praf relatia
siiii ai grabit prea mult relatia

| neutrino a răspuns:

In primul rand nu trebuie sa te intalnesti ca nimeni pe furis. Apoi, dupa ce te pupi cu el nu-l sufoci cu mesaje intrebandu-l daca i-a placut. Se pare ca el nu te place, a fost un simplu experiment.

| SentimenteAscunse explică (pentru cristi11234):

Pai nu sunteam impreuna si nici nu am foststraight face

| SentimenteAscunse explică (pentru denymar):

Am incercat, dar zice mereu ca nu poate, nu are masina, e la zimnicea...

| DaDyva1992 a răspuns:

Deci da ca se uita mereu la tine si nu se poarta normal prin prejma ta si se inroseste se poate de ce nu iti raspunde la telefon nu stiu dar poate ca acum simte ceva pentru tine si e un pic rusinat in preajma ta sau a auzit ceva rau ce ai spus despre el despre alte persoane se poate... sper ca ti-am fost de folos

| DaRyuSN a răspuns:

Ca sa fiu sincer cu tine eu cred ca doar tine la tine, dar de iubit o iubeste pe alta.Noua baietilor ne plac mai multe fete, ne mai intalnim, ne mai pupam, uneori o mai si facem dar de iubit iubim o singura fata.
Asa cum au zis si restul, da-i un timp sa se gandeasca ce-si doreste, daca te cauta el inseamna ca te iubeste!
Succes!

| cristi11234 a răspuns (pentru SentimenteAscunse):

Relatia nu neaparat una de iubire relatia de prietenie pe care o aveti acu

| denymar a răspuns (pentru SentimenteAscunse):

Incerca sa-l convingi sa-ti spuna de ce e asa de retras in ultimul timp.Nu se poate pur si simplu sa zica ca nu poate.Nu vrea!

Am sa incerc, dar nu stiu.El nu a mai dat nici un semn si m-am gandit ca are pe altcineva.

| denymar a răspuns (pentru SentimenteAscunse):

Vorbeste cu parintii lui. Poate ei stiu ce este cu el

O sa incer sa vorbesc.